Снимка: Getty Images
fallback

Брад Пит за пореден път бе обвинен в агресивно поведение, но този път не от децата или бившата си съпруга, а от режисьора на един от първите му филми. Става въпрос за Едуард Зуик, който работи с холивудския секссимвол през 1994 година по уестърна Legends of the Fall.

Зуик съвсем скоро ще издаде автобиографията си Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood, в която разказва за преживяванията си в Холивуд, срещите и работата с известни актьори и режисьори. В откъс от книгата, публикуван от Variety, се говори именно за Брад Пит и турбулентната връзка между двамата.

Режисьорът пише, че 60-годишният красавец може да бъде непостоянен, когато е ядосан, и се дразнил всеки път, когато трябвало да заснеме сцена, която изисквала от него да покаже дълбока емоция. Зуик си спомня за един от най-нажежените моменти с Пит, когато помежду им, освен обидни думи и закани, са били хвърляни и предмети.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Хм...

преди 3 месеца

Ами така е ... като не иска да "иззнасилва" ще трябва да бъде обвинен в "агресивко поведение" . Нали все някакси трябва да му се измъкнат паричките . НЕ ОСТАНА известен актьор, музикант, спортист, който да не е минал през тая "схема" .

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Бай ЧепЗнаете ли как да се отървете от досадните реклами, изникващи отвсякъде в жълтата, рекламна брошурка наречена Днес.бг ? Само питам.==> Знаем и сме го направили. Ама те всички сайтове са рекламни брошурки. От това живеят Ти как искаш, безплатно ли да ти доставят информация. Хубава-лоша, вярна-невярна, каквато и да е, но ти я предлагат на теб безплатно. А те кв'о да ядат.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Мексиканецът, с Брад Пит и Джулия Робъртс.

fallback