17

Хм...

преди 3 месеца

Ами така е ... като не иска да "иззнасилва" ще трябва да бъде обвинен в "агресивко поведение" . Нали все някакси трябва да му се измъкнат паричките . НЕ ОСТАНА известен актьор, музикант, спортист, който да не е минал през тая "схема" .

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Бай ЧепЗнаете ли как да се отървете от досадните реклами, изникващи отвсякъде в жълтата, рекламна брошурка наречена Днес.бг ? Само питам.==> Знаем и сме го направили. Ама те всички сайтове са рекламни брошурки. От това живеят Ти как искаш, безплатно ли да ти доставят информация. Хубава-лоша, вярна-невярна, каквато и да е, но ти я предлагат на теб безплатно. А те кв'о да ядат.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Мексиканецът, с Брад Пит и Джулия Робъртс.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Не го понасях до момента в който го гледах в филма Гепи.

13

Добро утро

преди 3 месеца

Dnes.bg, тази "статия" си я заврете в ... вие знаете къде!

12

Г

преди 3 месеца

Аз също агресирах 1993 в гащите си и учителката ме наби. Да я съдя ли 30г по късно?

11

Анонимен

преди 3 месеца

Троя го бях забравил.

10

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Между другото брата на Брат Пит се казва Дъглас Пит. Не е красавец като брат си, Брат Пит, но все пак са го харесали да се снима в няколко търговски реклами. Брат Пит има и сестра.

9

пияница мистик

преди 3 месеца

Лелееееееее......аз този филм като го гледах бях тийнейджър :)))) Този чак сега се сети, че се бил държал агресивно и хвърлял столове. Ей на това му се вика албански рeoтан. Загря след точно 30 години :))))))))

8

До 6

преди 3 месеца

"Седем", "12 маймуни", "Да срещнеш Джо Блек", "Боен клуб", "Гепи", "Троя", "Любопитният случай на Бенджамин Бътън", все хубави филми. Но "Боен клуб" е най-великият му филм, да.

7

Бай Чеп

преди 3 месеца

Знаете ли как да се отървете от досадните реклами, изникващи отвсякъде в жълтата, рекламна брошурка наречена Днес.бг ? Само питам.

6

Теди

преди 3 месеца

МНОГО ОБИЧАМ ДА ГЛЕДАМ ФИЛМИ ДА ЧЕТА КНИГИ ДА СЛУШАМ МУЗИКА

5

Анонимен

преди 3 месеца

Брад Пит го помня само в един романтичен филм; в Мексико търсеше някакъв много ценен пистолет, свързан с любовна история. БлекДжак и Боен Клуб бих гледал ако имам възможност. То и друго няма.

4

до 4

преди 3 месеца

Глупости! Човекът споделя интересни случки от работата си. Заглавието и "агресивната" интерпретация са на мисирките...

3

Анонимен

преди 3 месеца

Защото Пит се зоби, нали Джоли си го каза че затова се разделили, карал я да пробва марихуаната ....

2

Фотограф 23

преди 3 месеца

Когато живях в Израел преди години присъствах на площадка, където се снимаше филм. Ами режисьорът връщаше една артистка да повтори сцена 70 пъти.Да . Толкова 70 , защото аз нарочно ги четох.... Артистката беше известна израелска звезда. Такова юнашко търпение имаше , че изпълняваше всичко поискано от режисьорът. Не издържах и напуснах снимачната площадка. Та нищо чудно и Брад Пит да не са му издържали нервите....Рискове на профес

1

Анонимен

преди 3 месеца

Любим филм!