Снимка: Instagram

Дъщерята на милиардера Роман Абрамович предизвика слухове за годеж. Такова заключение направиха британски медии, когато в интернет се появиха пресни снимки на 32-годишната Анна с пръстен, подобен на годежен.

Момичето беше забелязано в Лондон, след като пазаруваше в универсалния магазин Harrods. До нея се намираше неизвестен мъж, който носеше пазарски чанти - вероятно асистент или охранител на Анна. Не е известно кой е годеникът: личният живот на Анна Абрамович е грижливо пазен.

Знае се за два романса на Анна Абрамович. Когато е на 18 години, тя се запознава с 27-годишния адвокат Николай Лазарев - двойката дори планира да се ожени. Година по-късно обаче Анна вече се среща с друг - плейбоя Калъм Бест, който е с 12 години по-възрастен от нея. След тези романси дъщерята на Абрамович се съсредоточава върху образованието и заминава от Лондон за Ню Йорк, където учи философия в Колумбийския университет. Преди няколко години тя се завръща в Обединеното кралство и завършва готварското училище Le Cordon Bleu в Лондон.

Анна е най-голямата дъщеря на Абрамович от втората му съпруга Ирина Маландина. В този брак се раждат общо пет деца. Милиардерът има още две деца от бившата си съпруга Даря Жукова. Руското издание на Forbes оценява състоянието на Роман Абрамович на 9,2 млрд. долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase