Снимка: Getty Images
fallback

Съобщава се, че Кевин Костнър е имал сериозни подозрения за „близката“ връзка на бившата си съпруга Кристин със съседа им.

След финализирането на техния объркан развод, нова статия твърди, че холивудският актьор е имал своите съмнения относно лоялността на Кристин още по време на брака им.

Според нова статия, 69-годишният актьор от хита „Бодигард“ подозирал, че 49-годишната му, вече екссъпруга, му е изневерявала докато все още са били женени.

Няколко години подред Кевин живееше по няколко месеца в годината далече от семейството си (Кристин и трите им деца и тяхното имение на брега на океана в Карпинтерия, Калифорния.), за да участва в уестърн сериала „Йелоустоун“, който се снимаше в голямо ранчо в Монтана.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Съседа

преди 4 месеца

Съседите сме за да си помагаме!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Нещастни-к!

20

До 13 - Беге учЕн

преди 4 месеца

от англоучЕн - ами то се вижда с просто уко 6е, как не забелязваш, значи жената вместо да го хване по ръка си е отпуснала ръцете като паметник и вместо да се извърти леко към мъжа си тя по скоро се опитва да го загърби. Кевин от своя страна си е присвил лявата ръка към нея уж да я хване за лакътя но не я хваща, дясната му ръка пък уж е хванал жена си през кръста но провисналото надолу рамо издава че всъщност си е извил ръката зад гърба си. Аре бегай да учиш, още много лЕб има да ядеш

fallback