Снимка: Getty Images
fallback

Болестта на Селин Дион, за съжаление, прогресира.

Година след като певицата сподели за диагностицирането си със синдрома на схванатия човек, стана ясно, че тя е изгубила контрол върху определени движения на тялото. Това твърди сестра ѝ Клодет Дион.

„Няма контрол върху мускулите си. Това, което ми къса сърцето, е че тя винаги е била дисциплинирана. Винаги е работила много здраво. Майка ни винаги ѝ казваше, че трябва да прави нещата правилно и перфектно“, казва Клодет пред списание 7 Jours.

Тя отбелязва, че целта на Дион е да се завърне на сцената, но засега не е ясно дали това въобще ще е възможно. „Гласовите струни са мускули, както и сърцето. Това е нещото, което ме натъжава. Защото състоянието ѝ е едно на милион и учените все още не са направили достатъчно изследвания, за да разберат точно какво представлява“, казва още по-голямата сестра на Селин.

Цялата статия за Селин можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Хм....

преди 5 месеца

Нищо и нямаше докато се хранеше нормално. Ама после стана веганка и започна да яде само слънчева светлина и люцерна ... и ето ти го резултата. Я вижте другите вегани. Същите клечки за зъби. Я погледнете нашия Дони . Станал е като кука за плетене ама "бил се чувствал добре". Те тая липса на нормална храна явно първо удря по мозъка а после и по здравето на човека . Жалко. Добра певица беше ....

7

Доктор NO

преди 5 месеца

До noFreeman: Голям разбирач си , що не започнеш работа в Центъра за Редки Неврологични болести като консултант.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Най- вероятно е автоимунно заболяване. Жалко за хубавия човек! Но всички натам сме се запътили още след раждането си и безсмъртни хора няма. Уви.

fallback