8

Хм....

преди 5 месеца

Нищо и нямаше докато се хранеше нормално. Ама после стана веганка и започна да яде само слънчева светлина и люцерна ... и ето ти го резултата. Я вижте другите вегани. Същите клечки за зъби. Я погледнете нашия Дони . Станал е като кука за плетене ама "бил се чувствал добре". Те тая липса на нормална храна явно първо удря по мозъка а после и по здравето на човека . Жалко. Добра певица беше ....

7

Доктор NO

преди 5 месеца

До noFreeman: Голям разбирач си , що не започнеш работа в Центъра за Редки Неврологични болести като консултант.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Най- вероятно е автоимунно заболяване. Жалко за хубавия човек! Но всички натам сме се запътили още след раждането си и безсмъртни хора няма. Уви.

5

noFreeman

преди 5 месеца

Няма такова чудо синдром на схванатия човек... болеста се казва Хочкин и една от разновидностите е прогресивна атрофия на мускулната тъкан... живот от 1 до 3 години... не боли и в повечето случи си отиваш в съня... мой познат така почина и от това и първи братовчед в Испания... така че 1-ви номер който е писал е най-правилно написал!!!

4

Анонимен

преди 5 месеца

На тази снимко пак бива. А ми, ако видите актуална снимка и ще се изплашите.

3

До 1

преди 5 месеца

Сигурно са чийтнали някое пълно бездарие от Дневник!

2

Най после

преди 5 месеца

Нема повече квичене тип саундтрака на Титаник, благодаря ти Господи!

1

Анонимен

преди 5 месеца

В статията пише много точно: Тя е изгубила контрол върху определени движения на тялото си при правене на кекс. И сега вече не е дисциплинирана и прави движения за кекс даже като говори по микрофона!