Снимка: Игри на волята
fallback

Зъботехникът Иван Рълев от Симитли е големият победител в сезон 5 на “Игри на волята”. 26-годишният атлет получи чек за 100 000 лева и попадна в елитния клуб на шампионите. Иван е последният оцелял от първото изцяло мъжко племе в историята на “Игри на волята” - Гладиаторите.

“Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще спечеля в началото. Бях подценяван. Бях притиснат в ъгъла. Направих го заради своя баща, който ме подкрепя винаги! Ще помня преживяването “Игри на волята” цял живот”, коментира шампионът.

Рълев спечели убедително финала на екстремното риалити и водеше по време на цялата битка. Срещу него на Арената се изправиха Момчил Василев, който завърши втори, и милионерът Мартин Николов - Елвиса, който се класира на трето място. Момчил се състезава с много хъс и успя да настигне Рълев на пъзела, но преднината на зъботехника беше твърдя голяма.

В полуфинала на четвърто и пето място се класираха олимпийският медалист Красимир Дунев и бившият футболист Благомир Мастагарков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Ха ха

преди 8 месеца

Рълев беше перманентно ухилен цял месец преди финалната битка в която "изненадващо" спечели .... Защо ли ?

19

Идеални са всичките

преди 9 месеца

Стигаше ми да ги видя как се мъчеха до един, да решат уравнение с едно неизвестно... не знаеха как се делят числа... деленето се учи в трети клас.... За какво изобщо говорим, и това ни го натякват, че трябва да е пример за младите.... тези хора изобщо как са взели дипломи?!?!?!

18

пияница мистик

преди 9 месеца

Както казваше Линда Еванджелиста: "Аз за по-малко от 10 000$ не ставам от леглото" :))) Ама това беше преди 30 години, когато 10 000$ не са равни на сегашните 10 000$ :))) Аз за 100 000 лева да гладувам 3 месеца, да спя при разни мравки и комари няма как да стане. Още повече не знаеш дали ще победиш, а и с тези пари вече и гараж на центъра не можеш да си купиш. Пълни мизерници са тези дето се борят за тях. Бизнесмени, милионери, зъботехници...пълни измислени палячoвци :))))))

fallback