20

Ха ха

преди 9 месеца

Рълев беше перманентно ухилен цял месец преди финалната битка в която "изненадващо" спечели .... Защо ли ?

19

Идеални са всичките

преди 9 месеца

Стигаше ми да ги видя как се мъчеха до един, да решат уравнение с едно неизвестно... не знаеха как се делят числа... деленето се учи в трети клас.... За какво изобщо говорим, и това ни го натякват, че трябва да е пример за младите.... тези хора изобщо как са взели дипломи?!?!?!

18

пияница мистик

преди 9 месеца

Както казваше Линда Еванджелиста: "Аз за по-малко от 10 000$ не ставам от леглото" :))) Ама това беше преди 30 години, когато 10 000$ не са равни на сегашните 10 000$ :))) Аз за 100 000 лева да гладувам 3 месеца, да спя при разни мравки и комари няма как да стане. Още повече не знаеш дали ще победиш, а и с тези пари вече и гараж на центъра не можеш да си купиш. Пълни мизерници са тези дето се борят за тях. Бизнесмени, милионери, зъботехници...пълни измислени палячoвци :))))))

17

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

Незаслужено спечели този с големият нос НЕ разбрах с Момчил какво стана беше му много тежко а оня тичаше като луд беше направено да печели този с големият нос и незнайно защо буташе Виолета негативната А водещите такива суперлативи казаха за нея че направо се потресох Явно тази е спонсор на това предаване нагласен о

16

Пенчо Каратолев

преди 9 месеца

Кой пък ги гледа тия предвания , всяка година едно и също проостотии и издевателства , глад и мизерия кое му е интересното не знам !

15

Анонимен

преди 9 месеца

Дунев ако беше на 24 години когато стана вицеолимпийски шампион в Атланта 1996-та година щеше да ги изкърти всички с разлика. Той стана първия човек в историята на спортната гимнастика в света, който направи 6 поредни прелитания над висилка. 50 години обаче са множко.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Ами не стана ясно Защо Момчил не игра активно ? Ние също не знаем колко тежат веригите ,колко тежат варелите -еднакви ли са ? А тоя "пъзел" накрая никой не разбра какво е ? -само ръБев знаеше ,*** той знаеше и предварително ,че ще е победител и се хилеше кат чапраз !

13

Анонимен

преди 9 месеца

до 8 В крайна сметка наистина е заслужена победата на Рълев, защото не му се наложи да използва подаръците от продукцията Огърлицата и Сабите. Честито на шампиона, но тия 100 000 лева са гавра обаче. Преди 19 години в скаааапания Биг Брадър наградата беше 300 000 лева. На ония цени! Тогава средната заплата беше 300 лева. Все едно сега да гепаш 1 милион и кусур лева награда.

12

Анонимен

преди 9 месеца

до 9 Какви пари? След данъците от тия 100 бона остават 80 бона с които една боксониера да си вземеш най-много. Да припомним че преди 5 години наградата беше 200 бона. И на тогавашните цени на стоките и услугите се равнява в днешни дни на поне 250 бона. Сега им хвърлят трохи...100 бона- смях!

11

Анонимен

преди 9 месеца

до 1 Аз преди месец видях кои ще са в шестицата и като казах на Неделчо преди месец че Рълев е победител, а Момчил и Мартин са втори и трети и той ме коментира на лайв в канала си "надкаст" , че не коментира спойлери. К'во стана веееее, Неделчооооо?

10

Shark

преди 9 месеца

До Подлеции. Е, нали Ралица и Димо взимат една камара пари. Ама като има *** да им се връзват и да участват в подобри пошли предавания и да стават за резил през цяла България ще взимат.

9

Подлеции

преди 9 месеца

ОБИЧАМ го това предаване. Иначе къде другаде ще могат да се видят как правят на маймуни 32 наивника , мечтаещи за пари и интернет слава .... Как позволяват да ги държат гладни, мрръснни и да спят на голата земя , как издевателстват над тях и как излагат слабостите им и долните им планове пред цяла България... а повечето стават известни единствено със своите манипулации и подли интриги.... Безценно.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Заслужено.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Веднъж или два пъти гледах. Едни садисти издевателстват над мазохисти. Що за хора ще се втурнат да си изпитват физиката до краен предел? И що за хора ще им измислят такива средновековни изпитания? Зрелище, но не съвсем.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Че то 100 000 лева са малко като нагрден фонд в подобно шоу. Все пак вече не сме 2000

5

Анонимен

преди 9 месеца

И ся кво ще зяпам по телевизорната

4

Анонимен

преди 9 месеца

Оня игра с една ръка и насмалко да ги бие.

3

ХАХА

преди 9 месеца

Ще му ги дадат ли?Да не е роднина на кмето на Симитлий дето се хвалеше че таковал Боката ?)0

2

смях

преди 9 месеца

и ся ние кво трябва да направим ?!

1

Анонимен

преди 9 месеца

За съжаление още преди 2 месеца в Тик Ток бяха писали,че той печели,та ме хвана яд,че видях тъпот0 клипче и знаех какво ще стане