Снимка: Getty Images
fallback

Принцеса Кейт Мидълтън има очевидна интуитивна реакция, когато чуе името на Меган Маркъл.

41-годишната принцеса на Уелс „шеговито потреперва“, когато се спомене нещо за съпругата на принц Хари. Това се твърди в новата книга Endgame от автора Омид Скоби. Кралският експерт също така отбелязва, че Кейт и Меган са имали почти нулева директна комуникация от 2019 година насам. Те обаче са спазвали кралския протокол и са си разменяли любезности през годините.

Според книгата на Скоби, на хоризонта не се вижда възможност за помирение, когато става въпрос за отношенията между Кейт и Меган. Принцесата на Уелс също не изпитва желание да подобри връзката си с принц Хари.

Въпреки че изглеждаше, че Кейт и Меган са създали близко приятелство още след запознанството си през 2017 година, слуховете за разрив между двете започнаха да се въртят още на следващата година.

Говореше се, че на сватбата на Меган и Хари през 2018 година, пробването на роклята на принцеса Шарлот се провалило в последния момент. Според разпространените слухове, принцесата на Уелс напуснала гардеробната разплакана. По време на интервюто си пред Опра Уинфри през 2021 година обаче, Маркъл разкри, че ситуацията всъщност е била съвсем различна – тя е била разплаканата.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 месеца

Принцесата на Уелс Катрин е на съвсем друго ниво от 10-торазрядната застаряваща некадърна актриса, която сама саботира ролята на живота си поради нарцистичното си его. Дреме й на Катрин за мрънкесата с морал на амеба. Едната се готви за кралица, другата - каква долна интрига да завихри.

9

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 9 месеца

ЗАЩО ли при мен е налице подобно НЕОдобрение, НЕприязън и почти вътр.-заводско отвращение от тази гладна хищна граблива и НЕнаситна /нещо като/ вещица ММ, която за разлика от истинската кралска личност - Принцесата на УЕЛС КЕЙТ нема нито класса, нито излъчване, нито харизма, а още по-малко впечатляваща външност, а само - грим и добре прикрити попълзновения и двулично скрити намерения да прибира що може да докопа...

8

Анонимен

преди 9 месеца

Ха, че то и у нас много често етървите не се обичат, нищо че не са кралски особи. Нищо ново и интересно не ни казвате.

fallback