10

Анонимен

преди 9 месеца

Принцесата на Уелс Катрин е на съвсем друго ниво от 10-торазрядната застаряваща некадърна актриса, която сама саботира ролята на живота си поради нарцистичното си его. Дреме й на Катрин за мрънкесата с морал на амеба. Едната се готви за кралица, другата - каква долна интрига да завихри.

9

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 9 месеца

ЗАЩО ли при мен е налице подобно НЕОдобрение, НЕприязън и почти вътр.-заводско отвращение от тази гладна хищна граблива и НЕнаситна /нещо като/ вещица ММ, която за разлика от истинската кралска личност - Принцесата на УЕЛС КЕЙТ нема нито класса, нито излъчване, нито харизма, а още по-малко впечатляваща външност, а само - грим и добре прикрити попълзновения и двулично скрити намерения да прибира що може да докопа...

8

Анонимен

преди 9 месеца

Ха, че то и у нас много често етървите не се обичат, нищо че не са кралски особи. Нищо ново и интересно не ни казвате.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Не успях да пусна сълза, затова пуснах пръдня

6

Опа

преди 9 месеца

На един човек като му повтаряш всеки ден колко е велик и той започва да си вярва, че е такъв.Kейт беше една от многото преди да се ожени в кралското семейство.И в момента в който се появи нова "звезда" на хоризонта си показа истинската същност.

5

Хм

преди 9 месеца

Защо пък една дама от класа трябва да общува с някакъв холивудски субпродукт???

4

Анонимен

преди 9 месеца

Аз настръхвам когато чуя името на когото и да било от британското кралско семейство. Продължавам да не разбирам защо ни занимавате с битовите им драми.

3

дедо Ташунко

преди 9 месеца

до номер 1. И аз.

2

Неразбрал

преди 9 месеца

Това сега расизъм и дискриминация ли е?

1

Тая пък

преди 9 месеца

Тая кейт, за каква се е взела ? До онзи ден беше най-обикновена к..ла, днес на кроасан се прави. С какво е нещо повече от Мегън ? На всичкото отгоре се вижда колко е увяхнала в лицето. От злоба се състари тази.