Снимка: Игри на волята
fallback

Бизнес дамата Виолета Стайкова напуска "Игри на волята" и завършва на 7-мо място в сезон 5 на екстремното риалити. Тя загуби елиминационния двубой срещу своя най-отявлен противник - милионера Мартин Николов-Елвиса. След битката двамата се поздравиха за добрата игра и поднесоха комплименти един към друг.

Виолета, която живее от 23 години в САЩ, се контузи тежко в един от дуелите на Арената срещу дъщеря си Денислава Велкова. Това беше и причината да се представя по-слабо в последните битки. Така Денислава остава последната жена, която има шанс да достигне до финала на "Игри на волята" 5, който ще се проведе на 1-ви декември.

Денислава обаче получи автоматична номинация след като загуби третата битка на финалистите. Днес тя ще трябва да се изправи в зрелищен елиминационен двубой срещу Елвиса, който беше номиниран на съвета. Само един от тях ще продължи напред към финалите в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

ха, ха

преди 9 месеца

В този сезон всеки епизод е като дежавю. Едни и същи игри, едни и същи разменени реплики между участниците, предизвестени номинирани, предизвестен победител.Поне от 10 епизода усмивката не слиза от лицето на Рълев защото е сигурен във връчването на чека МУ,след като продукцията го напълни с всякакви ламаринени изделия.Абсолютен провал на сезона.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Тея двете интригантки трябваше много по-рано да се махат! А иначе предаването е: Бързи, смели, пионерчета за пенсионери.

8

аз

преди 9 месеца

Вчера най-после си отиде лицемерната, рядко глууппаава и безродна дъртта кооовра, довечера е ред на още по-смотааннаата й дъщеря. Заради тези двете паачиии от това предаване си отидоха мног по-достойни играчи като Крум, Цецо и Цвети. С цел да се толерират интригите и мишкуването за сметка на игрите и волята.

fallback