10

ха, ха

преди 9 месеца

В този сезон всеки епизод е като дежавю. Едни и същи игри, едни и същи разменени реплики между участниците, предизвестени номинирани, предизвестен победител.Поне от 10 епизода усмивката не слиза от лицето на Рълев защото е сигурен във връчването на чека МУ,след като продукцията го напълни с всякакви ламаринени изделия.Абсолютен провал на сезона.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Тея двете интригантки трябваше много по-рано да се махат! А иначе предаването е: Бързи, смели, пионерчета за пенсионери.

8

аз

преди 9 месеца

Вчера най-после си отиде лицемерната, рядко глууппаава и безродна дъртта кооовра, довечера е ред на още по-смотааннаата й дъщеря. Заради тези двете паачиии от това предаване си отидоха мног по-достойни играчи като Крум, Цецо и Цвети. С цел да се толерират интригите и мишкуването за сметка на игрите и волята.

7

МАРТИ,

преди 9 месеца

ТИ ЕДИНСТВЕН ОТ ЦЯЛАТА ГРУПИРОВЩИНА МИ ХАРЕСВАШ,ХОРАТА НЕ ОБИЧАТ УМНИ,БОГАТИ,ИНТЕЛИГЕНТНИ,КАЗВАЙКИ ИСТИНАТА,МРАЗЯТ ХОРАТА С АКЪЛ В ГЛАВАТА-КАКЪВТО СИ ТИ-ХАРЕСВАМ ТЕ ,ТВОЯТА ,,ПОРОДА,,ТРУДНО СЕ СРЕЩА ДНЕС.ОСТАВИ ГИ ОНИЯ ,,МЕТИЛ МЕТА КРИЛАТИ,,-СТРАХОТЕН СИ

6

Анонимен

преди 9 месеца

Е довечера Денислава ще изхвърли Елвиса

5

BONZO

преди 9 месеца

Каква Елвиса, Виолета, какви игри.......? Баси простащината!

4

Ха ха

преди 9 месеца

Какво друго очаквате? То си е написано . Соуп реалити. Състезанията са само някаква незначителна част от това представление създадено единствено да забаблява нискоинтелигентния зрител. Много повече време се отделя за "социалната игра" в БайБрадърски стил. Скандали, интриги,подмолна игра... само погледнете КАКЪВ ПОДБОР са направили от ръководството на тия игри. Няколко позастаряващи спортиста... няколко простоватички мераклии за онлайн известност... няколко подли и безскрупулни манипулатора...

3

НямаПричинаДаТриеш!!

преди 9 месеца

Голяма гордост за женствения заговорник с тебеширени зъби, няма що!

2

До 3

преди 9 месеца

На мен пък ми харесва! Само да си събират отпадаците след края!

1

питам

преди 9 месеца

Защо по всякакви новинарски сайтове ни заливате с информация за това абсурдно предаване. Изключително аматьорска продукция, с очевидно нагласени игри в полза на даден участник или отбор. Където се толерира задкулисието, злобата, заговорничеството.