Снимка: БГНЕС/ЕРА

Дженифър Анистън публикува пост в Инстаграм, посветена на нейния приятел Матю Пери, който почина на 28 октомври. Актрисата отбеляза, че сбогуването с колегата й е предизвикало вълна от емоции, каквито не е изпитвала досега.

"Всички изпитваме загуба в някакъв момент от живота си. Обичахме го много. Той беше част от нашето ДНК. Винаги сме били шестима.

Още по темата
Това беше съдбоносно семейство, което ни промени завинаги и оформи нашия път. Що се отнася до Матю, той знаеше, че "обича да кара хората да се смеят. Както самият той казваше, ако не чуе смях, ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И по дяволите, той успя в това, накара всички ни да се смеем “, написа звездата.

Анистън публикува и скрийншот от кореспонденция с Пери малко преди смъртта му, обща снимка от снимачната площадка и сцена от "Приятели", в която героите им Рейчъл Грийн и Чандлър Бинг си признават любовта един на друг.

"Препращам си съобщенията един на друг през последните няколко седмици. Смях се и плаках и след това отново се смях. Ще ги запазя завинаги. Мати, обичам те толкова много и знам, че душата ти е сега в мир и не чувстваш никаква болка. Говоря с теб всеки ден", написа тя.

Матю Пери почина в дома си в Лос Анджелис на 55-годишна възраст, тялото му беше открито в джакузи от негов помощник. Все още не е известна точната причина за смъртта. Отбелязва се, че на мястото не са намерени наркотици и алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase