Снимка: Getty

След сърцераздирателната смърт на Матю Пери на крехката възраст от 54 години, любимият актьор от "Приятели" оставя след себе си огромно имущество.

Наследството му включва всички негови активи - всичко, което е притежавал като недвижимо имущество или собственост, и всичко, от което е имал право да получи финансови облаги, включително допълнителни приходи от повторни излъчвания на "Приятели" по цял свят. Включени са също авторски права, търсковски марки, неговото име и образ и възнаграждения, като тези от мемоарите му "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо", както и всичките му инвестиции, пари и ценни книжа.

Според базираните в Калифорния адвокати по недвижими имоти Дейвид Ескибиас, Лора Цвикер и Джонатан Форстър, има няколко различни начина, по които може да се управлява имуществото на Пери.

Какво ще се случи с приходите на Пери от телевизията и киното?

Пери ще продължи да получава приходи от "Приятели", дори след смъртта си, но въпросът сега е кой ще ги наследи.

Според Форстър, Гилдията и синдикатите позволяват да посочиш бенефициент. Това не е най-често срещаният път, но със сигурност е възможнос. Адвокатът смята, че има огромна възможност Пери да си е избрал наследници приживе, които ще се разполагат с финансовите му постъпления от телевизията и киното.


Какво ще се случи с приходите на Пери от телевизията и киното може да разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase