Снимка: Игри на волята
fallback

Домакинята Теодора Маринова бе на крачка от сензацията, но все пак стана поредният отпаднал от "Игри на волята". Тя се бори до последно срещу един от фаворитите в този сезон - Момчил Василев.

Капитанът на Старейшините беше на косъм да изгуби мястото си в екстремното риалити след като бившата Амазонка го изпревари на трасето. В крайна сметка Момчил се оказа по-бърз в частта на играта с лабиринта и топчето и успя да изпрати опонентката си у дома при малката ѝ дъщеря.

Напускането на Теодора, която влезе в “Игри на волята” със своята близначка Веселина, оставя племето на Гладиаторите в състав Виолета Стайкова, Иван Рълев, Мартин Николов - Елвиса и Благомир Мастагарков. В утрешната номинационна битка те ще трябва да покажат най-доброто от себе си, за да се измъкнат от съвет.

Разговорът за гласуването на потенциалния решаващ съвет ще е ключова тема и при Старейшините. След напускането на Мартин, женската коалиция става все по-силна. Ще успеят ли Оряшкова, Денислава и Виктория да надделеят при сините?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 6 месеца

до 67 Ивелинчо, ако ми дадеш 200 лева ще мина 30 километра от Варна до Неофит да ти играя една лопата в тиквата. Навит ли си? К'во са за теб 200 лева за масаж по наглата ти тиква? Качествен ще е масажът. Обещавам.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Дунев е пропял лятото на дъщеря си може би или на свой познат кой ще е победител. Класацията е:1. Рълев2. Момчил3. Мартин

55

Анонимен

преди 6 месеца

до 63 Ивелинчо, да ве, използватор мошенически- хвърляш им трохи в порядъка на 1000 лева на римляните и те те имат за Бог, а аз ако дойдеш във Варна и станеш работодател на нещо си и дойда на интервю за работа при теб и ми кажеш да копая канали и бъркам бетон и мазилки за 1000 лева ще ти шибна едно яко кроше в зъбите заради подигравката. Разбра ли ве, селянииин скаааапан?

fallback