57

Анонимен

преди 7 месеца

до 67 Ивелинчо, ако ми дадеш 200 лева ще мина 30 километра от Варна до Неофит да ти играя една лопата в тиквата. Навит ли си? К'во са за теб 200 лева за масаж по наглата ти тиква? Качествен ще е масажът. Обещавам.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Дунев е пропял лятото на дъщеря си може би или на свой познат кой ще е победител. Класацията е:1. Рълев2. Момчил3. Мартин

55

Анонимен

преди 7 месеца

до 63 Ивелинчо, да ве, използватор мошенически- хвърляш им трохи в порядъка на 1000 лева на римляните и те те имат за Бог, а аз ако дойдеш във Варна и станеш работодател на нещо си и дойда на интервю за работа при теб и ми кажеш да копая канали и бъркам бетон и мазилки за 1000 лева ще ти шибна едно яко кроше в зъбите заради подигравката. Разбра ли ве, селянииин скаааапан?

54

Анонимен

преди 7 месеца

Момчил наистина беше на косъм да загуби играта. Теодора се представи прекрасно. И винаги е играла добре, колкото и да се опитваха да я очернят Виолета и Мартин. Виолета не би могла да спечели тази игра. Теодора беше равностойна, а изглежда изтощено слаба. Браво!

53

Анонимен

преди 7 месеца

Ивелин Михайлов изпробва местното население колко му е волята за оцеляване с 1000 лева заплатка. Красота! Баш по темата си е...те това е Игри на волята.

52

Анонимен

преди 7 месеца

до 57 И като си продадат къщата сам казваш че за 300 лева на месец щели да живеят в някоя къща в селото . Хайде бее....то ври и кипи там с къщи под наем??? Муахахаахаха..льольооо льоьоьоьь...

51

Анонимен

преди 7 месеца

до 54 Варненец, извинявай че се намесвам...следя ви диалога, но трябва да си мнооого прооост вместо с тия пари от къщата да си купиш собствено жилище, да отидеш под наем. Че то ипотеката на месец за твое собствено жилище ти е толкова колкото наема, но жилище собствено ще изплащаш, а не да си в несигурност и когато собственика ти каже с предизвестие от един месец че трябва да напуснеш и ти отново да си търсиш квартира. Чаткаш ли, мозък къде е предимството? Щото на мен ми беше писнало от квартири.

50

Анонимен

преди 7 месеца

до 58 Какъв коптор ве, смееешник? Ти за 300 лева ще живееш в краен квартал в боксониера във Варна и то мизерна. В една стая ли ще се навреш вместо да си живееш в три стаи на село? Ами децата ти в тази стая ли ще ги навреш, смеееешник?

49

Анонимен

преди 7 месеца

до 54 Варненец... Сине маааалоумен майчин, ти ще си продадеш къщата където взимаш примерно 1000 лева заплата и ще си съгласен и ще ти е кеф да ти изгаря половината заплата за наем???? Муахахаахаха...Нали няма да можеш да живееш с 500 лева на месец и ще бъркаш в кацата от тия 50 бона като невидял. Муаахаххахаах...

48

Варненец

преди 7 месеца

Леле тоя е много зле.. кое е по добре да живееш в коптор без пари или да имаш 80 хилки и да живееш в къща на 300лв наем? Ти явно би предпочел коптора хахахах

47

Варненец

преди 7 месеца

Не е вярно ще ти дотягаме до края на живота ти! ;))) НЯМА ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ НАС! Най-добре емигрирай ;))))

46

до 54

преди 7 месеца

до Варненец Муаахахахахахха...за пръв път чувам някой да си продаде жилището за да живее под наем. Муахахахааха..и къде му е далаверата ве, умрял смеееешник?

45

Анонимен

преди 7 месеца

С тази простотия ще ни дотягат до коледа! Аман вече!

44

Ивелин Михайлов

преди 7 месеца

С 40 милиона в банката отиват в канала ли, а ти с гмото дето ядеш отиваш в гроба хахахах

43

Анонимен

преди 7 месеца

до 47 Твоите римляни които гледаш по порносайтовете ли, пубер и на които си лъскаш чурченцето? Те наистина взимат повече пари от теб, чикибойче пуберско.

42

Варненец

преди 7 месеца

Ми богатство си е ти тея 80-100 бона до края на живота си не можеш да ги изработиш с твоята мизерна заплатка 800лв :DDDDDDD

41

Анонимен

преди 7 месеца

до 43 Ти като Костадинов...партия Величие, оня пък измамник партия Възраждане я кръсти и сега вече отича в канала. Ти си същия скапаняяяяк и демагог като Костадинов. И ти отиваш в канала.

40

Ивелин Л. Михайлов

преди 7 месеца

Аз съм истинският Ивелин Михайлов и мога да ти кажа, че моите римляни с 900лв заплата пак вземат повече от тебе хахахахах

39

Анонимен

преди 7 месеца

до Варненец...5-10 човека от местното население намазали с по 50 бона за къщите и дворовете си и казваш, че местното население е станало богато? Ти си за Карлуково бе!

38

Българин

преди 7 месеца

До 42 ти си един голям минус още с раждането си!