Снимка: Getty
fallback

Арнолд Шварценегер очевидно е страховит не само на големия екран, а и у дома.

76-годишният актьор говори малко повече за стриктното си родителство и начина, по който е държал сина си Патрик в правия път, докато последният е преминавал през разглезените си години. По време на епизод от предаването на Джими Кимъл, което се завърна на екран заедно с останалите вечерни токшоута след месеци на почивка заради протеста на сценаристите в Холивуд, Арнолд разказа за семейството и методите, които е прилагал при възпитанието на децата си.

Казва, че по начина, по който той е израснал, възпитаването на наследниците му ще се счита за меко, но по американските стандарти се описва като стриктно. Той бе поканен в шоуто, за да промотира новата си книга Be Useful: Seven Tools for Life, в която споделя с читателите най-важните житейски уроци, които е научил през годините.

„Синът ми не си оправяше леглото. Караше бавачката, което не беше позволено. Така че, един ден влязох в стаята и го попитах дали той си е оправил леглото. Той каза, че не е бил той. Затова му взех матрака, отворих вратите на терасата и го хвърлих през балкона, долу в басейна“, казва Шварценегер за начина, по който е преподал житейски урок на Патрик.

Актьорът споделя, че това определено е научило сина му на няколко неща, защото е трябвало да отиде до долу, да извади сам матрака си от басейна, както и възглавниците, които също били изхвърлени малко по-късно.

Цялата  статия за Арнолд, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Пич

преди 7 месеца

"Аз съм на 65 г.Когато бях дете,такива методи като разбиране на нежната детска душа/лиготии/,не съществуваха.Ако не слушаш в училище-шамари от учителя,не слушаш у дома-шамари от мама и татко.И работа-на полето,да пасем кози,овци," И, като порасна какво стана?! Някакъв учен ли си, милионер ли си? Станал си същия поссран насилник като родителите ти, изградил най-бедната държава в ЕС. Провалено поколение. Ако с шамари и бой ставаше, Русия, Чечня и Казахстан щяха да са световни лидери.

10

Пич

преди 7 месеца

Драмата на бокатите - да изхвърлиш матрака на детето в басейна :))) Когато е пораснал сигурно го е наказвал да не кара мазератито, ами да излезне на купон с мерцедеса?

9

българин

преди 7 месеца

Аз съм на 65 г.Когато бях дете,такива методи като разбиране на нежната детска душа/лиготии/,не съществуваха.Ако не слушаш в училище-шамари от учителя,не слушаш у дома-шамари от мама и татко.И работа-на полето,да пасем кози,овци,да чистим кочините на прасетата.И пак станахме поколение с интелектуалци,учени,работниции пр.И имаше уважение.Мързела почти не съществуваше.Но вижте днес-евровъзпитание,и-неграмотнино поколение,безинициативно,мързеливо,почти не могат да говорят,неграмотно и пр.

fallback