11

Пич

преди 7 месеца

"Аз съм на 65 г.Когато бях дете,такива методи като разбиране на нежната детска душа/лиготии/,не съществуваха.Ако не слушаш в училище-шамари от учителя,не слушаш у дома-шамари от мама и татко.И работа-на полето,да пасем кози,овци," И, като порасна какво стана?! Някакъв учен ли си, милионер ли си? Станал си същия поссран насилник като родителите ти, изградил най-бедната държава в ЕС. Провалено поколение. Ако с шамари и бой ставаше, Русия, Чечня и Казахстан щяха да са световни лидери.

10

Пич

преди 7 месеца

Драмата на бокатите - да изхвърлиш матрака на детето в басейна :))) Когато е пораснал сигурно го е наказвал да не кара мазератито, ами да излезне на купон с мерцедеса?

9

българин

преди 7 месеца

Аз съм на 65 г.Когато бях дете,такива методи като разбиране на нежната детска душа/лиготии/,не съществуваха.Ако не слушаш в училище-шамари от учителя,не слушаш у дома-шамари от мама и татко.И работа-на полето,да пасем кози,овци,да чистим кочините на прасетата.И пак станахме поколение с интелектуалци,учени,работниции пр.И имаше уважение.Мързела почти не съществуваше.Но вижте днес-евровъзпитание,и-неграмотнино поколение,безинициативно,мързеливо,почти не могат да говорят,неграмотно и пр.

8

Анонимен

преди 7 месеца

*** като всеки културист.Какво казва? Изхвърляйте отпадъци през прозорците?

7

Анонимен

преди 7 месеца

Вече може да нямате!

6

лакомия гъз ....

преди 7 месеца

Да, всички имаме лични бавачки и басейни.

5

Баба Гица

преди 7 месеца

Чудесна идея. И аз трябва да накажа така дъщеря си. Басейна ми е удобно долу, но прозорците са с решетки. Трябва през балкона да го метна

4

Анонимен

преди 7 месеца

Мама една време много ме мелеше. Малко да й отвърна и пак ме яхне с шамари.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Много тъпо ! Едва ли има толкова акъл !

2

Анонимен

преди 7 месеца

Много тъпо! Това не е начинът на възпитание. По-добре щеше да е да уволни бавачката и да убеди сина си в това колко е важно да се подрежда в дома и да се поддържа чистота.

1

Правопис...

преди 7 месеца

"На сина ми" ахахах ми да не си го канила вкъщи бе, Дарена Найденова...