БГНЕС

Вероятно поне веднъж сте виждали свой близък да се качва на масата на празник, за да покаже танцовите си умения. Или пък този близък сте били самите вие. Е, оказва се, че не само тука е така, а подобни сцени могат да се видят и в скъпите имения на звездите. Под звезди имаме предвид една от най-големите – Дженифър Лопес, която наскоро навърши 54 години.

Вместо да запази цял клуб за своите гости, изпълнителката реши да използва топлото време по най-добрия начин и да организира парти навън. За целта тя бе наредила масата с различни вкусни храни и напитки, а около нея се събраха най-близките ѝ приятели. Снимки от празненството се появиха в профила на звездата, показвайки че възрастта не бива да ни спира от забавления.
 
Всичко започва ударно, като първата снимка от колекцията показва Джей Ло, качена върху една от масите, вдигнала ръце и готова за танц. Тъй като няма видео от момента, все още не можем да отгатнем дали на фон е свирила музика, или просто изпълнителката позира по този ефектен начин само за няколко секунди, след което е слязла от масата. Около масата се вижда, че и хората се движат в някакъв такт, така че можем да предположим, че музика все пак е имало.
 

Готова за лятото – Дженифър Лопес с нова прическа и секси фотосесия

Дженифър Лопес и Бен Афлек с поредната целувка на червения килим

Бен Афлек и Дженифър Лопес свиха семейно гнездо за 60 млн. долара

„Празнично настроение... цял месец! Винаги е хубав ден, когато Лола дойде да играем“, написа Лопес под снимките и намекна, че съвсем скоро феновете ще видят още кадри, ако се абонират за сайта ѝ OnTheJLo.
 
Още за празннествата на Джей Ло и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase