БГНЕС

Кейт Мидълтън има своите трикове, с които поддържа фигурата си. Съпругата на принц Уилям понякога яде една и съща закуска в продължение на седмица или повече. И така пречиства организма си с вкусни и засищащи за деня храни.

„Следвах диетата за закуска на Кейт Мидълтън в продължение на една седмица – помогна ми да отслабна“. Това споделя Андреа Бласкес, която решава да изпробва дали въпросният режим за седем дни действа.
 
Не е тайна, че принцесата на Уелс обожава тренировките, което си личи по нейната атлетична физика. Майката на три деца, която е доста натоварена като работеща кралска особа, намира време за спорт. Освен упражненията, които прави у дома, тя бяга, а понякога ходи на кросфит, йога или плуване. Според диетолози, дори и да прави поне едно от тези неща през деня, макар и за 20-30 минути, в комбинация със здравословно хранене, е напълно достатъчно.
 
Но освен физическата активност, храненето през деня е много важно. Особено закуската, която мнозина пропускат. Оказва се, че съпругата на Уилям има едно и също в чинията си всеки ден. Диетолози изтъкват, че овесените ядки са част от ежедневната ѝ диета. За тях е известно, че те насърчават загубата на тегло чрез увеличаване на ситостта.
 

Диета и здраве – 8 храни, които дехидратират организма

Плодове в диетата – кои са с най-малко въглехидрати?

Диета за блестяща кожа – какви храни да ядете?

Работи ли добре закуска като тази на Кейт?
 
„Кейт е сита и с достатъчно енергия, за да посещава кралски събития, да спортува и да тича след трите си деца“. Това обясняват диетолозите от BarBend, говорейки за нейната специална закуска в продължение на седмица или повече.
 
Още за закуската на Кейт Мидълтън и други здравословни съвети ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase