Дженифър Лопес отбеляза първата годишнина от сватбата си с Бен Афлек само както тя си знае – с песен.

На 16 юли влюбените празнуваха една година от изненадващата си церемония в Лас Вегас, на която официално се превърнаха в съпруг и съпруга. Месец по-късно те направиха втора сватба, на която вече бяха поканени всичките им близки и приятели. Пред погледа на Мат Деймън и съпругата му, близнаците на Лопес и трите деца на Бен, певицата и актьорът се венчаха в имението на Афлек в Савана.
 
Сега, година по-късно, съпрузите бяха засечени на специална вечеря в Санта Моника, където са вдигнали тост за любовта си. Но Лопес има много по-личен подарък за съпруга си, който иска да сподели с целия свят. Наскоро 53-годишната изпълнителка намекна за създаването на нова песен с името Midnight Trip to Vegas, което в превод означава „Пътуване до Вегас в полунощ“.
 
От описанието в социалните мрежи става ясно, че сингълът е посветен именно на изненадващата сватба в хазартния град. Лопес насърчи феновете да посетят личния ѝ сайт, за да разберат повече за парчето. Разбира се, който иска да научи в детайли песента, трябва да се абонира срещу определена сума.

Дженифър Лопес и Бен Афлек с поредната целувка на червения килим

Бен Афлек и Дженифър Лопес свиха семейно гнездо за 60 млн. долара

Заедно в живота и на екрана – Джей Ло и Бен Афлек с общ филм

В публикацията изпълнителката носеше бяла минирокля със скъпоценни камъни, която беше облякла за специалната романтична вечеря с Бен Афлек в италиански ресторант в Калифорния. Малко по-късно носителката на „Грами“ разкри малко повече от текста на новата си песен, публикувайки видеа в сайта си, на които пее. Тя гледа към камерата и изрича думите, написани специално за сватбата ѝ с Бен.
 
Още за годишнината на Джей Ло и Бен, както и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase