БГНЕС

Дженифър Лопес и Бен Афлек скоро ще празнуват една година от своята сватба. По този повод двамата планират да подновят брачните си обети. И така за пореден път да покажат един на друг чувствата си. 

През юли миналата година двойката, по-известна като Бенифър, се венча в Лас Вегас. Месец по-късно имаше частна церемония в дома на актьора в Джорджия. 
 
Година след бракосъчетанието им, певицата и холивудската звезда са по-влюбени от всякога. Двамата живеят заедно и се справят чудесно с грижите за общите им деца. 
 
„Джен и Бен са толкова влюбени, колкото никога не са били, и тази една година от брака им беше, с една дума, грандиозна“. Това посочва източник на  Daily Mail. Той допълва, че децата на двамата се разбират отлично и двете семейства са в синхрон, което е най-важно за тях.  
 
И двамата искат да подновят обетите си
 
Информаторът посочва, че не само Джей Ло, а и Бен Афлек, искат да подновят брачните си обети. За тях това, че преди години са се разделили, а сега отново са заедно, при това като семейство, е втори шанс. 
 
„Силната емоционална и романтична връзка между тази двойка е не само очевидна в личния им живот, но също така се пренася и в професионалните им начинания“, посочва вътрешният човек на изданието. 
 
„И двамата са на толкова страхотно място - откъм романтика и емоции, че това се пренася и в професионалния им живот… Това е така, защото те се пазят един друг и се подкрепят напълно във всичко…“, казва още човекът за Бенифър. 

Дженифър Лопес и Бен Афлек с поредната целувка на червения килим

Бен Афлек и Дженифър Лопес свиха семейно гнездо за 60 млн. долара

Бен Афлек с условия, за да спаси брака си с Дженифър Лопес

 
Източникът посочва, че освен обетите, Дженифър и Бен са от онези двойки, които не крият близостта си на улицата или по време на светско събиране. 
 
Скарани ли са Джей Ло и Бен Афлек и какви са новите им планове, както и други новини за звезди, ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase