БГНЕС

 Любовта е силно чувство и това ще бъде потвърдено от всеки, който го е изпитвал. Когато сте влюбени в някого, нищо друго няма значение, оставате слепи за останалия свят и всичко, което този някой прави, ви се струва впечатляващо и невероятно. Затова и не се изненадваме, когато Бен Афлек не спира да хвали съпругата си Дженифър Лопес.

По време на появата си в шоуто на Дрю Баримор 50-годишният актьор не спести милите думи към любимата си, особено когато става въпрос за физиката ѝ. Когато бе попитан дали в общия им дом в Лос Анджелис има скрит шкаф, пълен с вредни храни, към който понякога се посяга, Афлек разкри тайна, която може да разстрои всички, които спазват стриктни диети за отслабване.
 
„Дженифър яде каквото си поиска. Когато си поиска. Хапва си бисквити, сладолед, всичко“, казва актьорът.
 
Откровението му бе посрещнато с шокиращо изражение от страна на Баримор и невярващи стонове от публиката. Когато водещата попита дали Лопес си позволява тези неща, защото тренира много, Афлек отговори, че съпругата му наистина прекарва доста време във фитнеса, но не това е тайната й.
 
„Аз също тренирам доста, но не изглеждам на 20-годишен с перфектна кожа и тяло“, оплака се шеговито той.

Освен че прекарва доста време във фитнеса, тя се фокусира върху достатъчния сън, пиенето на много вода и медитацията. По думите ѝ, умът и тялото вървят ръка за ръка, като спокойствието и почивката са основните за постигане на перфектната фигура. Физиката се изгражда в залата, но цялостното здраве започва от психиката.

 

Диетата на звездите: Дневното меню на Дженифър Лопес

Семейна идилия: Тренировката на Дженифър Лопес и Алекс Родригес

„Не мога да отрека работната ѝ етика. Тя е истинска, дисциплината е истинска, но също така присъства и нечовешкият фактор. Тя е най-прекрасната жена в целия свят и изглежда невероятно“, допълни влюбеният Афлек.
 
Още за откровенията на Бен Афлек и други новини за звездни двойки ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase