Снимка БГНЕС
fallback

Хора от екипа на „Откраднат живот“ отричат в социалните медии да са подписали писмо от името на продуцента „Дрийм тийм“, в което се твърди, че никой от тях не е видял актрисата Диана Димитрова пребита. Повечето от тях твърдят, че от продуцентската къща са им се обадили с молба да спазват неутралтет в спора между Димитрова и Юлиан Вергов, и да се подпишат за това. Някои от тях вече искат да оттеглят подписите си.

„Казвам се Даниел Емарт, сет дресър в сериала. Името ми е използвано без мое знание  публикувано в медиите без съгласието ми. Обадиха ми се, че правят списък на екипа да спазваме неутралитет, не е ставало дума за писмо до медиите и настоявам името ми да се махне от онзи списък“, пише в една от публикациите в социалните медии.

„Предполагам, че колегите ми са били манипулирани да запазят работнте си места“, пише Йоана Попова, гардеробиер.
Дилян Иванов, асиистент камера, също се подписва под твърдението, че не е виждал подобно писмо и са му се обадили само с молба за наутралитет.“Желая името ми да бъде премахнато от този списък“ ,пише той.

Припомняме, преди дни продуцентите на сериала „Откраднат живот“ разпространиха писмо, в което част от цитираните по-горе хора се бяха подписали под твърдението, че не са виждали актрисата Диана Димитрова пребита от актьора Юлиан Вергов. Първият, който оповести това, бе реквизиторът Михаил Чехларов. Сагата се точи от месеци, след като Димитрова обвини Вергов в побой. Прокуратурата постанови, че няма доказателства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Мен

преди 1 година

Вергов е ударил на 100%. Крие се като мишка зад продуценти и изфабрикувани писма.Страшна схема. Гнусно е да накарате едно хора да се подпишат и после да ги изпляскате пред медиите под текст, с който те не са съгласни.На фона и на наркомана Бахаров и драмите в народния театъртова ли сте актьорите? Бой, наркотици, лъжи и сръбска музика!

58

Съдията Дред

преди 1 година

МНОГО .. ама много странно е поведението на "бияча" Вергов .... НЯМА НИТО ЕДНА ЖЕНА ПРЕДИ "ПОБОЯ" НАД ДИМИТРОВА 5 Г. ПО-РАНО И СЛЕД ТОВА КОЯТО ДА СЕ Е ОПЛАКАЛА ЧЕ ЮЛИЯН ВЕРГОВ И Е УДАРИЛ ДОРИ ШАМАРЧЕ ИЛИ Я Е ПОГЛЕДНАЛ ЛОШО...... Оказва се че Дианчето е ЕДИНСТВЕНАТА жертва на "бияча на жени" ... женомразеца ... насилника... лошия мачо... Юлиян Вергов .Баааго и чудото ..... Обикновенно след такова "признание" и други жертви намират кураж да посочат насилника си ... В ТОЗИ СЛУЧАЙ НЯМА НИТО ЕДНА...

57

анонимен

преди 1 година

Айде стига, вече ни писна от ѝдиана и от ѝвергов! Престанете вече с тези блудкави статии!

fallback