59

Мен

преди 1 година

Вергов е ударил на 100%. Крие се като мишка зад продуценти и изфабрикувани писма.Страшна схема. Гнусно е да накарате едно хора да се подпишат и после да ги изпляскате пред медиите под текст, с който те не са съгласни.На фона и на наркомана Бахаров и драмите в народния театъртова ли сте актьорите? Бой, наркотици, лъжи и сръбска музика!

58

Съдията Дред

преди 1 година

МНОГО .. ама много странно е поведението на "бияча" Вергов .... НЯМА НИТО ЕДНА ЖЕНА ПРЕДИ "ПОБОЯ" НАД ДИМИТРОВА 5 Г. ПО-РАНО И СЛЕД ТОВА КОЯТО ДА СЕ Е ОПЛАКАЛА ЧЕ ЮЛИЯН ВЕРГОВ И Е УДАРИЛ ДОРИ ШАМАРЧЕ ИЛИ Я Е ПОГЛЕДНАЛ ЛОШО...... Оказва се че Дианчето е ЕДИНСТВЕНАТА жертва на "бияча на жени" ... женомразеца ... насилника... лошия мачо... Юлиян Вергов .Баааго и чудото ..... Обикновенно след такова "признание" и други жертви намират кураж да посочат насилника си ... В ТОЗИ СЛУЧАЙ НЯМА НИТО ЕДНА...

57

анонимен

преди 1 година

Айде стига, вече ни писна от ѝдиана и от ѝвергов! Престанете вече с тези блудкави статии!

56

Анонимен

преди 1 година

Тази хистерична защо не си седни на задните части и се кротни, ами разиграва още етюди. Една зряла жена не би разиграла такива циркове пред цяла България. Чесала си калинката 5г. и сега се сетила за възмездие. Скривай се вече и не се излагай повече, че ни писна.

55

Анонимен

преди 1 година

Аз не виждам доказателства само някакви снимки които всеки може да изфабрикува. Ако не лъжеше щеше да си трае и да заведе дело и да го спечели, но тя предпочита да вдига шум и така да се опита да настройва хората на нейна страна защото няма доказателства. Иска да съсипе нечия кариера с тази публичност това й е целта.

54

Анонимен

преди 1 година

Значи Диана Димитрова НЕ лъже. А господинът "голяма звезда" е бияч на жени. Голямата й грешка обаче е, че не казала на момента, а е мълчала толкова години. И понеже в публичното пространство вече излязоха доста лъжкини, заели позицията на жертва - Амбър Хърд, Меган Маркъл, хората вече не вярват на никого, който сигнализира, че е претърпял насилие или злоупотреба.

53

opis

преди 1 година

До АнонименБИТА е, а преди това e"v"ana! замина кариерата на вергов, макар и недоказано,прави кофти впечатление! Никоя женка няма да иска да играе с него, да не вземе да я ошамари!

52

Анонимен

преди 1 година

До DO ВИЕ НАРЕД ЛИ СТЕ -Ами нормален човек не може да сипе такива лъжи пред цяла България !

51

Анонимен

преди 1 година

Цирка е пълен! Как може да обръщаме внимание на едни лъжи!? Апелирам повече да не ни занимават с лъжци,имаме си предостатъчно!

50

Лекар

преди 1 година

До Анонимен "Първа стъпка -вади се медицинско от Съдебен лекар максимално бързо..."E,сега е смогнала да напише във...ФЕЙСБУК! А там,където е синьо задължително трябва да е и подуто...,под грима си личат бръчки, а не оток от ударено.

49

4....

преди 1 година

Бита или не, това е имало значение ПРЕДИ 5 години.... От тогава до сега какво е правила " пребитата" ? Прикривала е един побойник и му е помагала с мълчанието си да избегне правосъдието.... ? Ако наистина иска възмездие защо вместо в полицията първо се оплаква в медиите като в началото категорично отказа да съобщи името му та се наложи полиция да я вика за разпит та а дано спомене името на насилника си... Страх я било.. уплашена била... Ако е така полицията може да и даде защита а не Фейсбук.

48

Анонимен

преди 1 година

Първа стъпка -вади се медицинско от Съдебен лекар максимално бързо / в границите на часове след случката / Втора стъпка се завежада Частно Накаказателно дело като срока определен от Съда е до 6 месеца след издадения документ от Съдебен лекар !

47

Анонимен

преди 1 година

Подла нация са българите и това е! Ще правят колегите й подписка да пазят неутралитет, да се прикрие едно злодеяние и един актьор побойник да остане в тайна, но няма да направят подписка в подкрепа на жената, която е пребил....и това са уж интелигентни, ерудирани хора!! Думи нямам, думиии!

46

Анонимен

преди 1 година

Като яде уууя не рева ,като ядеш шамари ревеш пред цяла България .Ама тука не сме щатите да минават подобни номера

45

Анонимен

преди 1 година

Класика, един зъл тиранин вилнее, а останалите го пазят. В българия си обичаме мъчителите и това е.

44

Анонимен

преди 1 година

"Чудно,не се е сетила да подаде сигнал срещу насилника,но се сетила да се снима.А кога се е снимала и по каква причина,само тя си знае." Сетила се е да се снима,или сега ( на снимката ) е използвала доста грим!? ПРЕПОРЪКА:Да си отвори салон за красота! КАК НЕ Я Е СРАМ да се излага пред цяла България!?

43

Алтерниращ веганист

преди 1 година

Абе ква е тая драма? Прилича на промоционална кампания за нова марка прах за пране. Или фирма за потребителски заеми...

42

Анонимен

преди 1 година

Спала заради кариерата, мълчала заради кариерата, след 5 години дава на съд заради кариерата. Постига големи успехи в кариерата!

41

Анонимен

преди 1 година

Какво го спорите...удряна или не, това се доказва преди пет години след личен преглед при лекар и последваща експертиза. И да оставим това и да е имало такова нещо, щом няма нишо счупено /а, ако е имала щеше да има епикриза от болница/ тогава е лека телесна и прокуратурата и полицията не се занимават. Води се частен характер дело. Сам си подаваш иск в съда и си посочваш доказателствата. Ясно е, че не го е направила. И трето, за лека телесна давностния срок е изтекъл, така че пак не става.

40

Анонимен

преди 1 година

Колко зъба и са избити и колко кокали потрошени? На това се казва пребит човек а с този размазан грим не хваща декиш.