Снимка: БГНЕС
fallback

Крал Чарлз Трети се е почувствал предаден от Меган Маркъл, заради интервютата, които тя давала и в които говори за кралското семейство.

Това твърди кралският експерт Кристофър Андерсън пред "Us Weekly".
Отношенията на Меган и Хари с кралското семейство са напрегнати, откакто двамата обявиха, че напускат Англия и оставят кралските си задължения в началото на 2020 г.
 
Маркъл и принцът говориха за живота си в кралското семейство през март 2021 г., а освен това Меган говори на тази тема и скоро - в интервюта за "The Cut" и "Variety".
Явно кралското семейство не е впечатлено от интервютата на бившата актриса.
 
"О, мисля, че те обръщат внимание.", коментира Андерсън.
 
Освен това, той казва, че крал Чарлз Трети си е мислил, че има добра връзка със снаха си. Той приемал публичните разкрития на Меган за "нараняващи".
 
Какво още разкри той - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 година

Predставате ли си как Кир Фрайтагецът гя гниете на оньо парипет

4

Ела

преди 1 година

Нормално! Кой баща би се радвал синът му да доведе снаха, а тя после да се ожалва пред целия свят. Кралят я води до олтара, той й плащаше дизайнерските парцалки, пари им даде докато си стъпят на краката в щатите. Няма запушване тая гигантска уста на Меган.

3

Анонимен

преди 1 година

Чарлз наранен и предаден от Меган, но хванат като канарче от Камила. Хари ощастливен от Саша, но и той канарче в лапите на Меган. Само Уилям май ще се окаже с късмет, защото Кейт е търпелива, интелигентна и балансирана.

fallback