Getty

На някои деца житейският им път е начертан още преди раждането. Родителите им са толкова известни и успешни в своята индустрия, че наследниците им рядко имат различно развитие. Ставаме ли свидетели на отклоняване от семейния бизнес – Бруклин Бекъм не тръгна нито по футболните стъпки на баща си, нито по дизайнерските на майка си – но те рядко завършват с успех.

Дева Касел много добре знае това и решава да избере един от професионалните пътища на своите родители. Имайки предвид, че киното е доста по-ожесточен „спорт“ от модата, тя тръгва по стъпките на майка си Моника Белучи, оставяйки големия екран, на който баща ѝ Венсан Касел се вихри от години, като втора опция.
 
Тук терминът „непо бебе“, който все по-често се използва в света на известните, за да се определи неталантливо дете, добило слава и успехи заради имената на родителите си, не важи. Дева Касел може да получава малко повече самочувствие заради фамилията си, но изкачването ѝ към върха на модата е нейно собствено дело. И постепенно младата дама се превръща в новата муза на красивата индустрия, вървейки гордо и уверено по стъпките на майка си.
 
Този понеделник дъщерята на Моника Белучи беше лично поканена да присъства на дефилето на Dior, за да гледа колекцията висша мода за пролет/лято 2023 година. Всичките дизайни са скицирани от Мария Грация Кюри, която е първата дама артистичен директор на марката от 70 години насам.

Дева Касел – достойната наследница на Моника Белучи

Естествена: Дъщерята на Моника Белучи без грим

Моника Белучи и дъщеря ѝ Дева – като две капки вода

Френско-италианският модел блесна на първия ред, където бяха още актрисите Аня Тейлър-Джой, Камий Котен и корейската изпълнителка Джису. Дева Касел носеше малка черна рокля, чиято дантелена горна част фино разкриваше кожата й. 

Още за дефилето на Дева Касел за Dior и други новини от света на модата ще откриете в Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 месец

Фреди го изпя: "Шоуто трябва да продължи"...

5

пияница мистик

преди 1 месец

Ами така е. Народът е казал: Ябълката не може да роди круша. То това се очакваше с тези двама родители и детето да е много красиво. Генът си е ген. Айде покажете децата на Велислава Дърева да ги видим и тях :)))

4

Анонимен

преди 1 месец

Красавица е, взела е хубавите черти на родителите си.