Снимка: БГНЕС

Скоро стана ясно, че мемоарите на принц Хари ще излязат на 10-и януари 2023 г.

Това ще се случи 3 години след като Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство.
Но има и още нещо, което феновете и кралските експерти забелязаха - книгата излиза само ден след рождения ден на Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям. Тогава (на 9-и януари) Кейт ще навърши 41 г.
 
Все пак, кралският автор и експерт Анджела Левин посочва, че Хари е избрал тази дата, не заради Кейт Мидълтън, а защото е близо до годишнината от напускането на кралското семейство.
 
"Има план почти за всичко, което те правят. Има думи, които имат още едно значение, дати, които имат второ значение. Сигурна съм, че има сценарий зад това. Сигурна съм, че това е отпразнуване на тяхната трета годишнина далеч от кралското семейство. Всичко, което те правят, е преднамерено. Мисля, че те не искаха да излезе точно преди Коледа, защото вероятно е много негативна. Хората няма да искат да я купуват.", обяснява тя пред "The Sun".
 
Какво още каза тя четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 месеца

Те вече и на филм излязоха When Harry Met Lloyd

7

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам снимки на Хари с Уилям и Катрин преди да срещне златотърсачката, направо сърцето ми се къса - бяха страхотен екип - млади, позитивни, енергични и много сплотени. Той казваше, че Кейт му е близка като сестра. Какво му направи тая прос_такеса, как го омагьоса до такава степен, че така да загуби себе си и толкова ниЗко да падне, та чак и по Кейт да мята кал!?

6

w

преди 2 месеца

Обикновено мемоари се пишат след 70г. възраст.