БГНЕС

На 8 декември ще бъде пусната в продажба биографична книга, озаглавена The King: The Life of Charles III от Кристофър Андерсен. В описанието се казва, че това ще бъде „ярък и безмилостен, но същевременно симпатичен портрет на една от най-сложните и енигматични фигури на нашето време“. Журналистите на Newsweek вече прочетоха откъси от произведението. Статия, публикувана на уебсайта на изданието, предоставя някои подробности за съдържанието на книгата.

 
По-специално, според репортери, в биографията има глава за запознанството на принц Чарлз (бъдещият крал Чарлз III) с Меган Маркъл. Авторът твърди, че принц Хари е запознал бъдещата булка с баща си още преди двойката да обяви официално връзката си през 2016 г.
 
Тогавашният принц на Уелс намери Меган за "напълно очарователна" и "абсолютно възхитителна". Кристофър Андерсен уверява: Чарлз вярваше, че новата американска приятелка на сина му изглежда удивително подобна на Пипа Мидълтън, по-малката сестра на Кейт Мидълтън.

 
 

 

Тайният син на Чарлз и Камила скърби за „баба си“

Принц Чарлз и емоционалната му среща с малката Лилибет

Тайна бележка и подарък: Това е дал принц Чарлз на Даяна ден преди сватбата
 
И най-важното е, че по време на запознанството той дори не предположи, че Маркъл е мулат. Едва с течение на времето наследникът на трона разбра, че е родена афроамериканка със светла кожа.

Още за отношенията между настоящия крал и Меган Маркъл, както и други новини от британския кралски двор ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase