Снимка: bTV
fallback

Само месец остава до големия финал на „Фермата“, а конкуренцията става все по-свирепа. За пръв път в историята на риалитито на последната права ще се класират не четирима, а шестима участници - трима мъже и три жени. В началото на декември ще стане ясно кой от тях ще се превърне в №1 и ще грабне чека от 100 000 лева.

В края на миналата седмица напрежението в стопанството рязко скочи, след като отборът „Нови надежди“ загуби груповата битка с две точки от „Стари герои“. В понеделник конкурентите се обединиха, а падналият тим беше наказан да изтърпи две седмици лишения.

Веднага след обединението къщата на бившите нови надежди беше заключена, а загубилите бяха принудени да спят на поляната. Те вече нямат право да се хранят на една маса с ветераните и получават половин хранителна дажба в малки чинийки и купички. Продукцията им забрани да носят цветни дрехи и ги принуди да се обличат само в черно и бяло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 1 година

Затова не гледам телевизия от няколко години.

10

Барон Коен

преди 1 година

Не мога да повярвам какви глупости дават по телевизията! Какви са тези простотии???? А защо Иван и Андрей не сложат собствените си деца на поляната?

9

Анонимен

преди 1 година

Не,фен на Боко сложното,който живее в зайчарник

fallback