11

Анонимен

преди 1 година

Затова не гледам телевизия от няколко години.

10

Барон Коен

преди 1 година

Не мога да повярвам какви глупости дават по телевизията! Какви са тези простотии???? А защо Иван и Андрей не сложат собствените си деца на поляната?

9

Анонимен

преди 1 година

Не,фен на Боко сложното,който живее в зайчарник

8

Анонимен

преди 1 година

До ха какъв трябва да си за да гледаш такива глупости ?! --------- фен на простоКирето и Мyньo или най-обикновен чалгар

7

зрител

преди 1 година

Игри на волята ще стане по-гледаемо, ако вместо да ги карат да цамбуркат във водата да им спретнат едно групово пopно!

6

Deep Zone

преди 1 година

Тъжното е, че истински смислените предавания, от които можеш да научиш нещо интересно, са сбити в часовия интервал 18-20 часа (Последният печели, Преследването и Стани Богат) и тях никой не ги "рекламира", а от осем почват помийните ями по бтв и нова. И тук тръгнали да ги сравняват кое е по-добро- все едно да сравняваш хърбел и щърбел.. Но явно това се гледа от народа, като седне със салата и ракия.. Знанието и въпросите му идват сложни :D

5

ха

преди 1 година

какъв трябва да си за да гледаш такива глупости ?!

4

нфнвн

преди 1 година

Баси идиотското предаване. Събрали група селяни и група кифли, да ги гледаме как доят крави и се карат, а събота - как цепят дърва. Особено забавни са на прословутия Алманах. Игри на волята е пак нагласена помия, но я предпочитам, а най-добре нито едно от двете.

3

Анонимен

преди 1 година

ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ Е ТОВА ПРЕДАВАНЕ. КАТО СЕ ДОБАВИ И ЛИГАВЩИНАТА НА МАМИНОТО СИНЧЕ АНДРЕЙ....НА ФИНАЛА В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ОТИВАТ НЕ ТЕЗИ ДЕТО СА РАБОТИЛИ НАЙ-МНОГО, А ТЕЗИ ДЕТО СА ВИСЯЛИ ВЪВ ФИТНЕС ЗАЛИТЕ НАЙ-ДЪЛГО. ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ РАЗБИРА СЕ КАТО СТОЯН, ВЕСЕЛКА И ЯНИ, НО ДИДО СИ БЕШЕ ОТРИТНАТ МУЗИКАНТ, НА КОЙТО МУ ДАДОХА НАГРАДАТА, НАЙ-ВЕРОЯТНО ПЛАТЕНА НА ПРОДУЦЕНТИТЕ ОТ НЕГОВИЯ ТЪСТ.

2

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

Да дойдат при нас в село Левски и лев няма да вземе никой от тях .

1

до 1

преди 1 година

Хахахах. Стойностно било Игри на волята. Там на почит са подлостта и заговорниченето зад гърба. А да не говорим колко са наредени игрите и колко аматьорско е направено предаването. И двете не струват, но ако трябва да ги съпоставяме Фермата е много над Игрите.