БГНЕС

Човек, колкото и добре да живее, трябва да се върне на работа!

 
Такъв беше случаят с принц Уилям и Кейт Мидълтън, които възнобновиха кралските си задължения след триседмичен отпуск, в който обърнаха внимание на трите си деца. Докато принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот бяха в кратка ваканция от училище, родителите им решиха да не разчитат на бавачки, а да оставят задълженията си на заден план, за да прекарат малко семейно време.
 
Сега, когато децата вече се завърнаха в класните стаи, е време и Уилям и Кейт да продължат с работата. Двамата се появиха в град Скарбъроу, за да дадат началото на фонд, който ще се грижи за психичното здраве на младежите. В следващите дни те ще се срещнат с представители на различни организации, които ще се възползват от средствата, възлизащи на 345 000 паунда. Фондът е създаден в колаборация с кралската фондация на принцът и принцеса на Уелс.
 
Кейт беше в крак с есенната мода, обличайки изцяло бежов тоалет. Тя съчета миди пола с кафяв колан с пуловер с висока яка и дълго палто. Косата й беше оформена в традиционните нежни вълни и беше пусната свободно да се спуска по гърба и раменете. Херцогинята реши да поддържа грима си възможно най-естествен, а аксесорите включваха само кръгли диамантени обеци и годежния пръстен, принадлежал преди на принцеса Даяна. Токчетата и малката чанта също бяха в бежов цвят. 

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Бъдещата кралица Кейт Мидълтън ще е модерен монарх
 
Принц Уилям не изневвери на себе си, обличайки се в любимата си синя гама. Той съчета светлосиня риза с червен пуловер, върху който облече тъмносиньо сако. Всичко това беше комбинирано с тъмносин панталон. 
 
Още за Уилям и Кейт, както и други любопитни новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase