Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл пусна своя нов подкаст в платформата Spotify. Херцогинята на Съсекс засегна темата за стереотипите на женското поведение в емоционалния период от живота. Съпругата на принц Хари говори за опасностите от етикетите с гости като Констанс Ву, Дипика Падуконе и Джени Слейт.

"Вдигнете ръка, ако някога са ви наричали луд, истеричен или напълно ирационален. Сигурна съм, че ако бяхме в една стая, щях да видя много ръце. Между другото, аз самата също трябваше да вдигна ръка. И това не е изненадващо, защото в нашата култура този етикет е много често срещан “, сподели Меган.
 
Съпругата на принц Хари отбеляза, че подобни стереотипи имат пагубни последици. По време на живота си в кралското семейство Меган се сблъсква и с психични проблеми. Съпругът ѝ помогнал да се справи с трудната ситуация.

Брак почти по учебник: Принц Хари с травма, Меган Маркъл използвала това, за да го спечели

Страхува ли се Меган Маркъл от развод с принц Хари?

 
"Рано или късно всички ни наричат луди или истерични. Благодаря на съпруга ми, който в тежкия ми емоционален период ме насочи към психотерапевт. Наистина трябва да сте напълно честни за това, от което се нуждаете, и да не се страхувате да се примирите с това, за да поискате помощ", каза тя.
 
Още за изповедите на Меган Маркъл и как се е чувствала в кралското семейство - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase