БГНЕС

Дженифър Анистън и Джъстин Теру започнаха да се срещат през 2011 г. Тогава те се срещнаха на снимачната площадка на комедията Wanderlust и четири години по-късно станаха съпруг и съпруга. Бракът на актьорите обаче не продължи дълго. През 2018 г. звездната двойка обяви раздялата си. Влюбените предпочетоха да не посочват причините за раздялата, но не се умориха да подчертават, че остават в топли и приятелски отношения.

 
И сега, след известно време, Дженифър и Джъстин бяха забелязани заедно. Преди дни фенове ги видяха на вечеря в ресторант Laser Wolf в Ню Йорк.
 
Бившите влюбени обаче не бяха само двамата на една маса, а с тях седяха техните приятели – актьорите Джон Хам, Джейсън Бейтман, комикът Джими Кимъл, телевизионният водещ Хауърд Стърн и съпругата му Бет.
 
Между другото, дълго време комуникацията на бившите съпрузи се осъществяваше изключително и само в мрежата. Те не бяха забелязани на светски събития, дори доскоро не ходеха на приятелски срещи.
 
Всъщност за Дженифър Анистън се заговори, че е в нова връзка. Актрисата като цяло внимателно защитава личния си живот от любопитни очи. Феновете от време на време приписват романи на актрисата с различни знаменитости. И така, съвсем скоро се появиха слухове за нейната любовна афера с един от известните американски актьори.
 
Според запознати с Heatword Анистън е влюбена в Джон Хам, известен с ролята си в телевизионния сериал Mad Men. Говори се, че са били виждани заедно няколко пъти, а скоро ще прекарат доста време на снимачната площадка. Актьорът се включи в третия сезон на Сутрешното шоу. Казват, че Анистън е настояла за това.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase