Снимка: Getty

В ново интревю Хейдън Пенетиър споделя истината за попечителството на дъщеря й Кая. 33-годишната актриса беше част от предаването Red Table Talk на Джейда Пинкет Смит, където сподели историята за времето, когато губи правата над детето си.

В момента Кая е под попечителството над Владимир Кличко, с когото Пенетиър вече официално е разделена от няколко години. Звездата нарича подписването на документите "най-сърцераздирателното нещо, което съм правила в живота си".

"Мислела си, че това е споразумение, което сте постигнали в името на най-доброто за дъщеря ви", беше въпросът към актрисата. "Първо искам да кажа, че нямаше никаква дискусия. Ако той беше дошъл при мен и беше ми казал, че заради състоянието ми в този момент и трудностите, през които преминавам, е най-добре Кая да бъде с него за известно време, щях да се съглася и да го разбера", отговаря Хейдън.

Допълва, че всичко е било доста травмиращо заради начина, по който се е случило. "Най-лошото беше да подпиша тези документи, сърцето ми беше разбито", казва тя. Според документите, Кличко в момента има пълно попечителство над Кая. Пенетиър споделя, че е имало устна договорка да си върне момиченцето, след като преодолее проблемите и поработи върху себе си. Тя спазва своята част от сделката, но Кая така и не се връща при нея.

Прочетете цялата статия в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase