БГНЕС
fallback

Брадли Купър и Ирина Шейк не само са възобновили романтичната си връзка, но вече мислят и за още едно дете. Това твърди източник на Page Six. Холивудският актьор и руският модел вече имат една, 5-годишна дъщеря Леа Де Сейн, която отглеждаха в хармония заедно, въпреки раздялата си от 2019-та. 

Миналата седмица обаче Ирина изненада света, като сподели снимки от тропическата си и видимо романтична ваканция с Купър на Бахамските острови. 
 
Очевидно Шейк намекна с публикацията си в Instagram, че е готова да даде втори шанс на бащата на дъщеря си. Според източникът, Брадли и Ирина вече дори са обсъждали въпроса да се съберат отново да живеят заедно и да дарят момиченцето си с братче или сестричка. Вътрешният източник твърди, че романтичният пламък между бившите партньори се е разгорял отново през последните месеци.
 
"Те се чувстват семейство и обмислят да се съберат отново. Ирина иска дъщеря й да има брат или сестра, а Брадли е напълно съгласен с идеята“, добавя източникът пред изданието.
 
Според изданието отношенията на Купър с активистката Хума Абедин, с която беше уловен от папараците на вечеря, са съвсем приятелски, а не романтични, както се твърдеше в медиите. Колкото до Шейк, след раздялата си с актьора тя излизаше за кратко с бившия на Хайди Клум - Вито Шнабел, а миналото лято изкара флирт с Кание Уест. И Брадли, и Ирина обаче не са имали сериозна връзка след раздялата си.
 
Още за връзката между Ирина Шейк и Брадли Купър четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 година

А Магарет е дъщерята на боян такси ров, от селата.

2

Бате Сали

преди 1 година

Некъ дъ имъ кекс до полуда,...

1

Щерю

преди 1 година

Красиви хора! Дано се обичат...

fallback