БГНЕС

"Исках да открия едно нещо, за което бих умрял... Открих това с готвенето", заявява Бруклин Бекъм в новото си интервю за списание Variety, чиято корица оглавява. Най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм споделя още с изданието, че. се надява да отвори свой собствен пъб в Ел Ей, след неуспешната си фотографска кариера. Освен това Брукли планира да стартира риалити шоу със съпругата си - актрисата Никола Пелц.

 
23-годишният Бруклин разкрива и как точно е намерил истинската си страст в живота чрез готварството, след като не успя да се реализира като фотограф. Звездният наследник споделя, че иска в бъдещето му заведение да се сервира „здравословна, но вкусна храна“. 
 
Бруклин, който за кратко посещаваше нюйоркското училище Parson's School of Design, за да учи фотография, сега се учи да бъде готвач и често споделя видеоклипове как приготвя различни ястия, а те наистина са обожавани от неговите фенове.
 
Бруклин казва: „Наистина се наслаждавах на фотографията за няколко години. Обичам да правя снимки на жена си. Все още имам всичките си професионални фотоапарати и техника, но сега готвенето ми е по-забавно." 
 
Той добавя: „Аз съм почти 100% самоук. От началото на карантината готвя всеки Божи ден и това е единственото нещо, което открих, което отвлича ума ми от всичко друго, за което мисля. Бих искал да имам собствена кръчма. Да имам собствени сосове, ножове, тенджери и тигани. Надявам се един ден да отворя кръчма в Ел Ей, защото Лос Анджелис определено има нужда от кръчма."
 
Още за новото начинание на Бруклин Бекъм  четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase