Снимка: БГНЕС

Тошко Йорданов е поредният депутат, който втрещи с външен вид в Народното събрание. За днешния ден на парламентарен контрол той се появи в залата с фланелка на бандата Judas Priest, но в разрез с метъл визията беше заложил на сако в цвят "пепел от рози".

По-всяка вероятност Тошко подгрява за концерта на групата, която ще забие у нас на 17 юли по време на фестивала "Мидалидаре рок".

Подобна визия обаче е далеч от разбирането за облекло на депутат, със сигурност и Роб Халфорд не би одобрил сакото.

В предишното НС неговият колега сценарист Филип Станев получи забележка, че идва на работа в Народното събрание със скъсани дънки.

Народният представител тогава бе избрал за пленарната зала актуален модел дънки с кръпки, които бе съчетал със сако в пурпурен цвят.

Коментари Напиши коментар

26

Софиянка

преди 1 месец

Тошко явно си мисли, че НС е сцената на телевизията и като говори всичко му е като скеч в шоу.

25

Анонимен

преди 1 месец

На Йосиф Кобзон по ще му отива. "Джудас" са група, продукт на "загнилия" Запад, и на всичкото отгоре фронтменът им е хомосексуалист. А всичко това не е рашистко и следователно не отива на ИТН, особено на пажа на Диван бей.

24

Избирател

преди 1 месец

Избирател Съм , очакващ по-добра БЪЛГАРИЯ - за млади и за стари !Не е важно как Си облечен ,а какво ще свършиш за развитието на НАШАТА РОДИНА !Аман от разни костюмари ( не всички) , на които се нагледахме и наслушахме и видяхме на какво са способни .