Снимка: Getty Images
fallback

 Нина Добрев и гаджето ѝ Шон Уайт се намират на нова екзотична дестинация – този път това са Малдивите. Явно след като гаджето ѝ – сноубордист, се пенсионира от активния спорт, Нина е решила да се възползва максимално от времето си с него!

33-годишната актриса от сериала „Дневниците на вампира“ публикува снимки и видеоклипове от своята последна идилична ваканция в Instagram профила си, с надпис „График за следващата седмица: яжте. спете. Изгорете. Нанесете алое. Повторете.“

Изглежда актрисата с български корени прави точно това! Тя позира по яркочервен бански, докато се наслаждава на кристалночистата вода в удивително красив курорт. Тя също така изглежда се наслаждава много на ястията на острова, радостно кара колело и джет заедно с Шон.

Някои от нейните 25,6 милиона последователи в социалната медия са задали на Нина в секцията за коментари следния въпрос: „Колко дълга е тази ваканция?!“, вероятно намеквайки за факта, че Нина и Шон от четири месеца са все по почивки.
 
Кадри от почивката на Нина Добрев и Шон Уайт - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

До Анонимен 9

преди 1 година

Не, тя го заряза, щото той искаше да се оженят и да имат деца, но тя тогава беше малка още и се разделиха. Той беше на 30, тя на 20 (10 години разлика)

11

Наблюдател

преди 1 година

Можеше и да е Шон Блек.

10

Анонимен

преди 1 година

Много е свежо нашето момиче - естествена красота, здраве и чар. Да са живи и здрави!

fallback