12

До Анонимен 9

преди 1 година

Не, тя го заряза, щото той искаше да се оженят и да имат деца, но тя тогава беше малка още и се разделиха. Той беше на 30, тя на 20 (10 години разлика)

11

Наблюдател

преди 1 година

Можеше и да е Шон Блек.

10

Анонимен

преди 1 година

Много е свежо нашето момиче - естествена красота, здраве и чар. Да са живи и здрави!

9

Анонимен

преди 1 година

Хубавите ябълки npaceтата ги ядат, и зъбльо се уреди.

8

Анонимен

преди 1 година

Ох, стабилно ще си прекара този с тази....

7

Анонимен

преди 1 година

Голяма партия е този Шон. Съден от бившата си за сексуален тормоз, съден за вандализъм и публично пиянство. Интересното е, че винаги излиза сух от правосъдието. Сигурно ползва тази за пред хората, че се е кротнал сега. Иначе, пише, че има над 65 милиона. В САЩ се очаква в скоро време всички да станат милионери, като българите през 1997.

6

Анонимен

преди 1 година

Какви 11 милиона те бият по главата, бе пpoстак? Вашите изкривени ценности е да мерите всичко с парите. Ами ето ти - приходите може да са били толкова, 40% са отишли директно за данъци. Отделно, живота в Холивуд е скъп, и огромна част от остатъка на тези милиони са отишли за всекидневни разходи. Допълнително, играла като дете в някакъв тийнеджърски сериал и от 10 години сега се опитва да се прилепи някъде, ту хвали БЛМ, ту ЛГБТ. Като дете е имала миловидна физиономия, а сега е пълен отврат.

5

Анонимен

преди 1 година

Видях я в София, симпатична е, но не е нещо особено на фона красивите млади българки.Късметлии сме, че имаме такива жени. Преди често пътувах в Европа. В Централна Европа красивите жени са рядкост.

4

АнонимеН

преди 1 година

В ОБЩИ ЛИНИИ НЕ ИЗПИТВАМ АНТИПАТИЯ КЪМ БЪЛГАРСКИ АКТЬОРИ :) БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СЕ КОМЕНТИРА НИНА ДОБРЕВ, ЗАЩОТО ОТ ТОЛКОВА МНОГО ЖЕНИ ИЗБРАХА ТОЧНО НЕЯ ЗА ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРОДЕБИЛИТЕ КОЕТО СИ Е ПОСТИЖЕНИЕ! В МОМЕНТА Е НЕДОСЕГАЕМА ОТ ХОРСКИТЕ ЗЛИ ЕЗИЦИ, А И НЕ Е ТОЛКОВА ЗНАЧИМА, ЧЕ ДА Я КОМЕНТИРАМЕ! ПОСТИГНАЛА Е НЕЩО ЕМИ ХУБАВО :D

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Тя ги сменя като четки за зъби още 1-2 г. и после няма никой.

2

Анонимен

преди 1 година

Конь, ама англосаксонски, Нинчето само такива обича.

1

Асан

преди 1 година

Дърта мома като Лена на просто Киро :)))