Снимка: Getty
fallback

Илон Мъск не си губи времето. Въпреки скандала със сделката около Twitter и загубите, които понесе, бизнес магнатът помисли за личния си живот. И бе забелязан в компанията на новото си гадже в Сен Тропе. Там двамата се отдадоха на романтика, прекарвайки един уикенд.

50-годишният богаташ е заснет да обядва с по-младата си изгора в луксозния хотел Cheval Blanc.

Вместо да се разхождат из крайбрежния град на Френската Ривиера, Мъск и 27-годишната Наташа Басет си поръчали розе. Похапвали картофки, наблюдавайки хората край басейна, пише Page Six.

Според източниците на изданието, докато Илон пускал шеги и размахвал ръце, приятелката му не сдържала смеха си.

Изпълнителният директор на Tesla бил облечен с черни дънки и сива тениска, а половинката му се откроила със зелена рокля с принт на златни вериги. И двамата носели спортни шапки с козирка, най-вероятно, за да не бият на очи за околните.

Мъск и Басет са били сред гостите на официалното представяне на биографичната музикална драма „Елвис“, в което тя има роля.

Коя е новата приятелка на Илон Мъск?

Бизнесменът има две деца от певицата Граймс. Те носят странните имена X Æ A-Xii и Exa Dark Sideræl, като едното се роди преди няколко месеца. Въпреки това, двамата вече не живеят заедно, само споделят грижите за малчуганите.

Новата изгора на изпълнителния директор на SpaceX и Tesla е свързана с киното. Тя е австралийска актриса. Предполага се, че излиза с него от февруари 2022 г.

Според близки до Илон Мъск, Наташа Басет иска моногамна връзка с него. „Те са много влюбени един в друг и прекарват много време заедно“, казва източник на Hollywood Life за сериозността на тяхната връзка.

Все пак, трябва да припомним, че по-рано той излизаше за кратко и с Амбър Хърд. По-късно нейният агент призна, че тя просто е била с него, за да запълни празнината в сърцето си и да натрие носа на Джони Деп, когото продължава да съди.

Вижте снимки на новата любима на милиардера в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

До София

преди 2 години

X A EA A-Xii е името на уникален изкуствен интелект който в момента се разработва и специалисти прогнозират ,че след 20г този изкуствен мозък ще управлява света. След време това ще е едно от най разпознаваемите имена в света. Интелигентните хора долавят дълбокия смисъл на това име но ти това няма как да го разбереш!

12

Правда

преди 2 години

Имах добро мнение на Илан Мъск който използва парите си за доброто на човечеството в името на правдата откакто помогна на Украйна, а не само за суетни егоистични удоволствия както повечето милионери, но тази новина за изоставяне на съпругата и децата си заради някаква нова жена, вече не мога да го нарека праведен защото праведните хора са верни във всичко на Бога не само в някои области т.е винаги вършат милост и правда. Но все още може да се покае пред Бога и върне в семейството.

11

Асан Гробара

преди 2 години

Па се обиждате за 112-тото място,*** непоръбени!!!

fallback