13

До София

преди 2 години

X A EA A-Xii е името на уникален изкуствен интелект който в момента се разработва и специалисти прогнозират ,че след 20г този изкуствен мозък ще управлява света. След време това ще е едно от най разпознаваемите имена в света. Интелигентните хора долавят дълбокия смисъл на това име но ти това няма как да го разбереш!

12

Правда

преди 2 години

Имах добро мнение на Илан Мъск който използва парите си за доброто на човечеството в името на правдата откакто помогна на Украйна, а не само за суетни егоистични удоволствия както повечето милионери, но тази новина за изоставяне на съпругата и децата си заради някаква нова жена, вече не мога да го нарека праведен защото праведните хора са верни във всичко на Бога не само в някои области т.е винаги вършат милост и правда. Но все още може да се покае пред Бога и върне в семейството.

11

Асан Гробара

преди 2 години

Па се обиждате за 112-тото място,*** непоръбени!!!

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 Ние обичаме чуждото и да се похвалим как сме били там, та другите да ни завиждат. А своето нито го рекламираме, нито го поддържаме. Ако случайно се появи интеес, ще го презастроим и ще се надяваме всички да дойдат и да изкараме изведнаж мвого. Не ни интересува нито инфраструктура, нито запазване на традиционното, което именно се цени.

9

Анонимен

преди 2 години

НЕ СЪМ БИЛА В САЕН ТРОПЕ, НО БЯХ В КАН. ПЪЛНА ТЪПОТИЯ. НАШИТЕ БАЛЧИК, КАВАРНА,ШАБЛА, БЯЛА СА 100 ПЪТИ ПО-ХУБАВИ. КАН Е ЕДНО СЕЛО, С НАПОМПАНА ФРЕНСКА СЛАВА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КРАСОТАТА НА БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА НЕ САМО ПО ЧЕРНОМОРИЕТО. ИМАМЕ СИ ВСИЧКО-МОРЕ,ПЛАНИНИ,РЕКИ, ДОБРУДЖА, МИЗИЯ,ТРАКИЯ И Т.Н. ДРУГИТЕ РЯПА ДА ЯДАТ, АМА НИЕ НЕ ЦЕНИМ ТОВА, КОЕТО ИМАМЕ И СИ ИЗБИРАМЕ НЕКАДЪРНИ УПРАВЛЯВАЩИ.

8

София

преди 2 години

Тия двамата са олицетворение на човешката глупост когато имаш много пари. Как може да си кръстиш децата с толкова нефелни имена.

7

Анонимен

преди 2 години

Кой остане на тапата планета Земя е глопакъ

6

Анонимен

преди 2 години

На статии на евтини теми ми иде да пиша просташки коментари, но се чудя какво да напиша, че да не бъде затрито. Не че ще кажа нещо, което вече не е казано де

5

SDI

преди 2 години

Само вижте какви са имената на двете деца и сами си направете изводите.

4

Анонимен

преди 2 години

В негов интерес е първо да я е освидетелствал до колко е психически годна и второ да е подписал някакъв договор с нея, с който да е уреден въпросът къде, по колко пъти и за колко време ще ползва новото си "гадже", за да няма после изненади и обвинения в изнасилване. Така е вече в САЩ. Ама като гледам някои от предишните му, напр. Амбър Хърд, нещо не го виждам да подбира нормални. Все пак тоя има пари да плаща, да не го мислим

3

Анонимен

преди 2 години

"...а половинката му се откроила със зелена рокля с принт на златни вериги."Амааан ве бате,верно?

2

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

"Гледали децата заедно"..., демек тоя плаща яката, а оная сама си гледа детето, или с 5-6 гледачки. Тая и тя много влюбена...в зелените гущери.

1

Бил там

преди 2 години

Това е пълно село!