Снимка: bTV
fallback

След драматичните събития, които разтърсиха имението миналата седмица, Виктор бе изправен пред един от най-трудните избори до този момент. Той трябваше да връчи последните рози на две от трите останали финалистки - Александра, Дениз и Виктория.

"Привлечен съм от тези три жени по различен начин, но ще трябва да се разделя с една от тях и това прави избора ми още по-труден", сподели Виктор.

Oще по темата

Първият му избор за роза бе Александра, но тя го изненада и то хич не толкова мило.

"През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова и няма да приема твоята роза, но въпреки всичко, ти благодаря за всеки един момент, който ти ми даде тук! Никога не съм знаела колко е красива романтиката и ти благодаря за тези моменти и за всичко, което преживяхме. Защото всички моменти, които имам с теб, са в сърцето ми. Много ти благодаря", каза Алекс.

Нейното решение изненада Дениз и особено рускинята Виктория, която не успя да разбере защо Александра се отказва от финала. Все пак и двете останаха доволни, а една от тях ще стане и първата победителка в шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Анонимен

преди 1 година

Тази с конската глава е по добре, че си тръгна, да се чудиш този ерген недоскив ли е. Брадичката и с два ръба, очите малки, устата като чекмедже и конски зъби. Овала на лицето и беше същия като неговия, никаква женственост.

68

Анонимен

преди 1 година

Можеше малко реклами да сложите към видеото... За да изгледаш 3 Мин. видео трябва да гледаш над 30 Мин. реклами. И видеото ви е до средата.

67

Анонимен

преди 1 година

Ама таз алекс била танцьорка в чужбина, а сега ми се прави на психолог, лелеееееее и на тая и се възхищават хората. Аз, като ви казвам, че тия плачливите и търсещи съчувствие са най-големите бокл*ци вие ме дислайквате хахахахаха.

fallback