69

Анонимен

преди 1 година

Тази с конската глава е по добре, че си тръгна, да се чудиш този ерген недоскив ли е. Брадичката и с два ръба, очите малки, устата като чекмедже и конски зъби. Овала на лицето и беше същия като неговия, никаква женственост.

68

Анонимен

преди 1 година

Можеше малко реклами да сложите към видеото... За да изгледаш 3 Мин. видео трябва да гледаш над 30 Мин. реклами. И видеото ви е до средата.

67

Анонимен

преди 1 година

Ама таз алекс била танцьорка в чужбина, а сега ми се прави на психолог, лелеееееее и на тая и се възхищават хората. Аз, като ви казвам, че тия плачливите и търсещи съчувствие са най-големите бокл*ци вие ме дислайквате хахахахаха.

66

Анонимен

преди 1 година

Абе тая рускиня не участва ли в едно друго предаване?

65

Аз промяната

преди 1 година

Това нещо ЕРГЕНЪТ Е ЕДНО УНИЖЕНИЕ ЗА ЖЕНИТЕ ИЗОБЩО А ТОЗИ ЕРГЕН ОСВЕН ДА БЪХТА ВЪВ ФИТНЕСЪТ НЕЩО ДРУГО ЗНАЕ А ТЕЗИ ЖЕНИ ТАМ НАРЕДЕНИ ОСВЕН ЗА ПАРИ ЗА ДРУГО НЕ МИСЛЯТ УНИЖЕНИЕ Е ЗА ЖЕНИТЕ ДА СА НАРЕДЕНИ КАТО В ХАРЕМ И ТОЗИ ЕРГЕН ТАМ ДА СЕ ПРАВИ НА ТОВА КОЕТО НЕ Е ПО ГЛУПАВО ПАДЕНИЕ ОТ ТОВА НЕЩО НЕДНАМ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ

64

Анонимен

преди 1 година

Виктор трябваше още след първия ден да си хване Наум и да бягат далеч. 2 му подариха ***, едните носени, не спряха да се наливат с алкохол и да се карат за простотии. Станали били приятелки докато се борят уж за единствения мъж...това е все едно вълци и хиени да са в една хайка за една и съща плячка и едните да се радват, че другите я били хванали.... Или любовта им е била илюзия или приятелството фалшиво. Излишни драми всеки път. Ако Виктор е гледал епизодите сигурно се е кръстил, че се отърва

63

Анонимен

преди 1 година

Абе кой нормален мъж може да хареса тая тунингована Мур.гавелка Александра с лоша кожа,жабешка уста и малки злобни очички.И Виктор не я харесва,ама се прави на защитник на онеправданите.Демек,вижте ме какъв джентълмен съм.

62

Анонимен

преди 1 година

Ергенът не е лошо момче,но днес добрите момчета са сами.А и в такъв меркантилен свят най-честното е да стоиш далеч от жените и да им плащаш за секса.То затова и в шоуто всички са ***.Там любов няма.

61

Анонимен

преди 1 година

Рускинчето типична иначе, не знае името да си напише, там като я питаха за руските писатели не беше чувала даже, обаче за ролекси, мерцедеси и острови знае в най-малкия детайл. Пълно падение, за какво ти е такава жена, имаше бая по-красиви, скромни и умни момичета.

60

Анонимен

преди 1 година

Искала рицар да стоял зад нея като стомана.Психо пълно.Да стои пред баща си,явно я ч..а.

59

Анонимен

преди 1 година

Тая Александра е типичната бг жена.Луда,наивна и глупава.В Бг жените искат да командват мъжете и виждате пълната липса на ред навсякъде.Човека я харесал,а тя му се и..ра в лицето.Ето това са жените тук.Затова няма и бракове напоследък и само разбити семейства и объркани деца.

58

Анонимен

преди 1 година

Най-стойностната и симпатична от всички беше Марта.Но тя разбра навреме,че това предаване не е за нея и сама си тръгна.Достойно поведение на интелигентна жена.Без простотии и изцепки.

57

Анонимен

преди 1 година

Попитах сто мъже:Харесвате ли Александра?И стоте ми отговориха,че става за френска любов,но не е за пред хората.

56

Анонимен

преди 1 година

Алекс е прикрита злобарка.Прави се на хрисима жертва,но всъщност е злобна и завистлива.Другите са поне откровени,дори да не се харесват на някой.Да не говорим,че външността и е далеч от представата за красива жена.А,забравих,каза на Виктор,че е като героинята от "50 нюанса сиво".Ха,ха,ха!Представям си я в тази роля.Дали пък за това не я харесва?

55

Анонимен

преди 1 година

Александра беше странен избор, но той си знае. Никаква красота не ми навява, мъжка ръбеста физиономия с някаква огромна уста, няма нежни женски черти, ама всеки си има вкус.

54

Анонимен

преди 1 година

Останаха двете най красиви момичета. Ще му е трудно да избере.

53

Анонимен

преди 1 година

Аз ще кандидатствам за Момата.Мъже,борете се за Мен. Да ви видя кой е по-по-най!

52

Анонимен

преди 1 година

Александра е впрегнала цялата рода да я защитава.Иначе българите не може да имат чак толкова лош вкус.При толкова красиви жени!Които не се записват в такива предавания.

51

Анонимен

преди 1 година

Алекс приличала на Джулия Робъртс!?Божеее,вие добре ли сте?И що за извратен вкус имате,като устата на Алекс.

50

Юнаци

преди 1 година

Защо ми изтрихте коментара? СЕМ ли ви разтрепера?