Снимка: БГНЕС
fallback

След почти четири години съвместен живот на 63-годишната изпълнителка ѝ е трудно да поддържа връзка с 28-годишния мъж заради натоварения си график .

Мадона започна връзка с Ахламалик през 2019 г., четири години след като го срещна по време на турнето си Rebel Heart. По това време той е един от танцьорите на турнето с нея.

Източник разказа пред The Sun, че след раздялата Мадона се е хвърлила в интензивен социален живот и се вижда с приятелите и семейството си.

Oще по темата
"Тя има натоварен график, работи по предстоящия си биографичен филм, нова музика и се грижи за семейството си, като от известно време нещата с Ахламалик са на привършване. Има много любов, но засега са решили да се разделят."

"Те все още са в добри отношения и не таят лоши чувства един към друг, но се намират на различни места в живота си", твърди още същият източник.

Ахламалик Уилямс вече се е изнесъл от дома на Мадона, след като приключили отношенията си, предаде БГНЕС.

По време на не особено публичната им връзка тя му помогна да сключи договор със Стела Маккартни. Той дори се опита да започне собствена музикална кариера с помощта на приятелката си.

Загатвайки за раздялата чрез страницата си в Инстаграм, Мадона сподели не толкова загадъчен цитат, който гласеше: "Кармата повелява: когато някой в живота ти не е подходящ за теб... Бог непрекъснато ще го използва, за да те наранява, докато не станеш достатъчно силен, за да го пуснеш да си отиде".

В момента изпълнителката е заета с натоварен график, работи по предстоящия си биографичен филм, прави нова музика и се грижи за семейството си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ПроСоТо

преди 2 години

е,едва ли е такава трагедия!..Сигурен съм че има цял кашон с вибратори..А батерии-дал Бог..По ми е интересно що за некрофил е било това момче,че да са въргаля със старицата?...Щото лицето са поддържа,косата-също,зъбите,дори и телото,но.."КАТЕРИЧКАТА" ИЗСЪХВА,и то много преди жената да стане на 63 !!...Но,"Свят широк,хорица-секакви""..

19

дедо Ташунко

преди 2 години

Мадона ли, дайте я насам.

18

Асан

преди 2 години

Мадона да са взема с Митю Пищова :)))

fallback