БГНЕС

Кутията с аксесоари на Бионсе със сигурност съдържа множество скъпи бижута, но през уикенда тя остана затворена. Въпреки това изпълнителката се похвали с диамантено колие, което никой друг няма да може да докосне, защото не се продава и е заключено в специален сейф. Оказва се, че ключът за него е в името Бионсе.

 
Преди няколко дни изпълнителката публикува няколко снимки в социалните мрежи, за да покаже как е отишла на партито след наградите „Оскар“. Събитието беше организирано в известния хотел Chateu Marmont в Лос Анджелис заедно със съпруга ѝ Джей Зи. 40-годишната певица носеше прекрасна прозрачна рокля, но вниманието на всички беше привлечено от голямото ѝ диамантено колие.
 
Според списание People, бижуто е на марката Tiffany & Co., като е обявено за най-скъпото им притежание и не се продава. Колието носи името „Историческата огърлица на световното изложение от 1939 г.“ и се отличава с над 80-каратовия имперски диамант. То се нарежда до 128-каратовия жълт диамант, който също не се продава и е обявен за „безценен“.
 
От Tiffany & Co. създават огърлицата, като модернизират оригиналния аквамаринов дизайн с над 80-каратов диамант с цветен клас D, което показва най-висококачествената изработка, поне от гледна точка на цвета. Те също са най-редките камъни, като представляват много малък процент от всички диаманти, продавани по целия свят. Възстановяването на огърлицата от Световното изложение през 1939 година представлява иновативното наследство на марката, оставено в бижутерийния дизайн.
 
Още за колието на Бионсе четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase