БГНЕС

Бритни Спиърс е една от любимите певици на мнозина от 90-те. Точно в най-големия пик на нейната слава, тя излизаше с Джъстин Тимбърлейк. Заради тяхната връзка, много жени я намразиха, като не липсваха и мъже, които искаха да бъдат на неговото място. Днес, когато попзвездата вече е свободна и планува своята сватба, се сети отново за бившия си колега и приятел. И призна, че просто я използвал.

40-годишната певица вече може свободно да изразява мнението си в социалните мрежи. И поради неясна причина, реши да припомни за това, че е била с Джъстин Тимбърлейк. При това го направи във видео, в което танцува в нейния странен стил.
 
Звездата сподели видео в Instagram, в което обвинява Тимбърлейк, че излизал с нея, просто за да стане по-популярен и да създаде хубава музика. После споменава своята майка и сестра си Лин Спиърс, на които е обидена.
 
Феновете притеснени от държанието на Бритни Спиърс
 
„Добре… значи харесвам новата си рокля!!!! Псссс познайте какво???? Снощи ми се обади Исус и знаете ли какво ми каза???“, гласи надписът в клипа.
 
По думите на Бритни, Господ ѝ казал, че не само нейните роднини я използвали, но и Джъстин, който просто искал да направи първия си албум и да стане по-известен.
 
Намесвайки името на Господ в своите драми, Спиърс притесни своите фенове. За пореден път мнозина изразиха притесненията си в социалната мрежа, че тя все още не е добре психически. И странните ѝ постове доказват това.
 
Още от изповедта на Бритни Спиърс, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase