Снимка: БГНЕС
fallback

От кралския двор твърдят, че принц Чарлз не е този, който е направил расистки коментари относно това какъв ще е цветът на кожата на Арчи - синът на Меган Маркъл и принц Хари, който се роди през май 2019 г.

През март тази година Меган сподели в интервю за Опра Уинфри, че човек от двореца е направил такъв тип коментари, докато тя била бременна с Арчи. Но звездата така и не издаде кой е въпросният човек.
 
В нова книга, посветена на братята Уилям и Хари, "Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan", се казва, че това е бил принц Чарлз. Но от "Кларънс Хаус" отричат това и посочват, че е измислица.
 
"Измислица и няма по-нататъшен коментар", споделят от двореца, твърдят от "Page Six".
 
В книгата на Кристофър Андерсън пък се твърди, че източник е казал, че коментари относно това как ще изглежда детето на Хари и Меган са направени за първи път на закуска на 27-и ноември 2017 г.  И то не от кой да е друг, а от бащата на Хари - принц Чарлз и съпругата на Чарлз - Камила.
 
Как реагирала Камила четете в teenproblem.net
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 години

Меган се срамува да се нарече от смесена раса. За това се е вписвала в резюметата си за роли като "кавказка". Избива комплекси, за това и нападнаха Чарлз. На Хари много му се искаше да си отмъсти заради Даяна (нищо, че тя първа е кръшнала) и за това, че татко му спря парите. Е, да ама не. Не само, че без пари ще останат ами и други неща могат да загубят ако продължават. Що за жена може да загуби милиони заради комплекси и липса на всякакво самочувствие? Принц е хванала - не боклукчия. Съсипа го.

15

Ръстю Ръстев

преди 2 години

"Чарлз не е правил коментар за кожата на Арчи..."И за какво да прави коментар, то си се вижда. Впрочем много ми са смешни комплексарите на тема "кожа', "раса" и други подобни. От сто километра се вижда че човек е черен, и той се обижда като му кажеш че е черен. Не мога да разбера, срамува ли се че е черен, или се опитва да избива комплекси за малоценност?

14

Хм

преди 2 години

Моля прочетете 6 ти и 7-ми мои коментари преди отново администратора на сайта да ги е променил. Когато побликувах 6 ти на мястото на думата "пдал" която после някой изписа имаше звездички. Ето за това говорим...!!!

fallback