16

Анонимен

преди 2 години

Меган се срамува да се нарече от смесена раса. За това се е вписвала в резюметата си за роли като "кавказка". Избива комплекси, за това и нападнаха Чарлз. На Хари много му се искаше да си отмъсти заради Даяна (нищо, че тя първа е кръшнала) и за това, че татко му спря парите. Е, да ама не. Не само, че без пари ще останат ами и други неща могат да загубят ако продължават. Що за жена може да загуби милиони заради комплекси и липса на всякакво самочувствие? Принц е хванала - не боклукчия. Съсипа го.

15

Ръстю Ръстев

преди 2 години

"Чарлз не е правил коментар за кожата на Арчи..."И за какво да прави коментар, то си се вижда. Впрочем много ми са смешни комплексарите на тема "кожа', "раса" и други подобни. От сто километра се вижда че човек е черен, и той се обижда като му кажеш че е черен. Не мога да разбера, срамува ли се че е черен, или се опитва да избива комплекси за малоценност?

14

Хм

преди 2 години

Моля прочетете 6 ти и 7-ми мои коментари преди отново администратора на сайта да ги е променил. Когато побликувах 6 ти на мястото на думата "пдал" която после някой изписа имаше звездички. Ето за това говорим...!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Аз така и не разбрах какво расистко може да има в обикновен въпрос с какъв цвят ще бъде кожата на бебето когато се роди? Ами ако обсъждат например дали ще бъде с кафяви или сини очи, дали ще има очите на майка си или на баща си - пак ли ще бъде расистко изказване? Сега вече сакън някой да не каже нещо за никого! Винаги могат да го изкарат расист.

12

Анонимен

преди 2 години

Е тя Меган е на 1/4 черна, при детето дори не се забелязва това. Със сигурност е по-бяло от 2/3 нас българите.Иначе от такива смески се получават доста хубави деца, а Саксккобургота (политкоректно Уиндзор) имат нужда да си вкарат свежи гени. Ся с новите хубави снахи от простолюдието виж какви хубави дечица си изкараха.

11

Анонимен

преди 2 години

Изпитвам респект към английското кралско семесйтво!

10

Анонимен

преди 2 години

Е при положение че им се различава цвета на кожата на двамата родители е напълно естествено човек да се запита какво ще излезе от комбинацията. Стига с лицемерието. Черният цвят не е расистки имало го е преди всички на този свят, имало го е преди Земята, ще го има и след нея. Това, че някой се обижда от това кой е, какъв е не говори добре за него.

9

Анонимен

преди 2 години

Кралските фамилии по света и роднините са пълна отживелица. Всичките са побъркани на тема сатан.

8

Анонимен

преди 2 години

Целта на рептилската раса е да се смесва с всички здрави екземпляри от земните съществуващи раси,за да се раздели и завладее всичко.

7

Хм

преди 2 години

Ето ! Даже и този сайт не ми позволи да изпиша това за приспособлението с което се натиска съединителя! Сложиха звездички.

6

Хм

преди 2 години

Ами то вече ме е страх на публично място да споменавам прилагателното черен. Не знам дали някой няма да ме обвини в расизъм.Също казвам : Натисни съединителя вместо пдала на съединителя. А най ужасно е като обяснявам как се казва пътния знак който забранява да завиеш в о.б...тна посока. Направо си е страшно.

5

Уточнете се

преди 2 години

От бащата на Хари или от принц Чарлз е бил направен коментара. разлика има значи.

4

Анонимен

преди 2 години

Но попитал иконома с каква белина разполагат и освен Vanish имат ли по-концентриран пероксид.

3

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами кожата на Арчи не е млечно бяла, какъв е проблемът ако този факт се спомене, нима Мегън се срамува от цвета на кожата си ... наскоро чух че и Черните петъци вече нямало да бъдат черни, а щели да се провеждат под друго лого и цветова гама, за да не дразнят Меган и подобните и ... !!!

2

.

преди 2 години

Ти си луд бе Парцалев, какво общо има статията с Бойко

1

Плаща си човека

преди 2 години

Мафията на Борисов е превзела Държавата, не се доверявайте на МВР, ДАНС и Прокуратурата! Те се гаврят с гражданите, всичко срещу Борисов, Гешев и сие потулват !...... ТОВА Е ИСТИНСКА МАФИЯ