Снимка: БГНЕС

От години в медиите се пиши, че кралските братя Уилям и Хари са във вражда.

Една от основните причини за техните лоши отношения може да е мнението на принц Уилям за съпругата на Хари - Меган Маркъл.
 
Според "Page Six", източници казали за книгата "Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry And Meghan" с автор Кристофър Андерсън, че Уилям не бил доволен от това колко бързо се развивала връзката на Хари и Меган.
 
Отношенията между братята станали още по-обтегнати, когато Уилям помолил брата на покойната принцеса Даяна, Ърл Спенсър, да каже на Хари, че също мисли, че с Меган трябва да забавят топката.
 
Авторът Андерсън пише, че този ход на Уилям влошил нещата. Хари много се ядосал, че брат му активно търси хора, които да се месят в личния му живот.
 
Малкият принц се гневял на всички, за които чувствал, че са против Меган.
 
Какво още се случило четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

23

ПЕНКО

преди 1 месец

ПРАВ Е ХАРИ !!! - "ОТКЪДЕ -НАКЪДЕ " - НЯКАКЪВ СИ УЙЛЯМ БРАТ ЩЕ ОДОБРЯВА ИЛИ НЕ ПАРТНЬОРКАТА МУ !!!!!????--- " РЕЛИГИЯТА Е ОПИУМ ЗА НАРОДИТЕ " - НО Е ИЗБРЕТЕНА ОТ НАЙ- УМНИТЕ И НАЙ- ПО ДЛИТЕ ЕВРЕИ-ЦИОНИСТИ -СЕМИТИ --- ХА ЙЛ - ЗА НАШИАТ !

22

Анонимен

преди 1 месец

Пиши съ.

21

Анонимен

преди 1 месец

От статията - "От години в медиите се пишИ, че кралските..." Без думи за правописа на написалата статията! "пишИ" или "пишЕ" ?????????????????? Дразнят такива елементарни правописни грешки и съсипват сайта.